Logo
test banner

Loungesethoes l vorm: de 5 voordelen!

 • Geplaatst op
 • Door Tuinsethoeskopen.nl
 • 0
Loungesethoes l vorm: de 5 voordelen!

Een loungesethoes met een l vorm wordt steeds vaker gebruikt. Het blijft namelijk vele malen beter zitten dan een vierkante of rechthoekige beschermhoes. Er zijn nog meer voordelen aan een l vorm loungesethoes voor een hoekopstelling. Lees hieronder snel de 5 voordelen. Mis je nog een voordeel of heb je een vraag laat het onder dit artikel weten!

1. Gemak dient de mens

Na een heerlijke dag genieten van het mooie weer is de zon onder en is het tijd om naar binnen te gaan. Even de weersvoorspelling checken: morgen regenachtig. Voordat je naar binnen kan verzamel je alle kussens van de set om op bergen. Wat een klus! Met de L-vormige loungesethoes bescherm je de kussens gedurende de zomerperiode tegen regen en andere weersinvloeden. 

2. Opgeruimd staat netjes


Doordat de L-vormige loungesethoes goed aansluit op de vorm van je loungeset. Aan de onderzijde van de loungesethoes l vorm zitten naast een rijgkoord ook gespen. Door het aantrekken van het rijgkoord en het bevestigen van de gespen zorg je ervoor dat de hoes goed stevig om de loungeset komt te zitten. Opgeruimd staat netjes!

3. Ruimte genoeg met een l vorm hoekbank afdekhoes

Bij een L-vormige loungeset staat vaak wel een tafeltje, krukjes of een voetenbankje. In de meeste gevallen kan je deze bij het afdekken van de set omgekeerd op de bank leggen. Hierdoor bescherm je zowel de set, als kussens. Lekker makkelijk en compact.

4. Loungesethoes voor hoekopstelling: Gelijk of ongelijk? 

L-vormige loungesets zijn er in ondenkbaar veel soorten en maten. Laten we eens kijken naar sets met gelijke zijden en ongelijke zijden. Bij Tuinsethoeskopen.nl hebben we daarom ook enkele hoezen in het assortiment met ongelijke zijden. In de artikelomschrijving staat dan “links” of “rechts” aangegeven. Dit berekenen wij altijd inzittend.

Voorbeeld:

Je gaat in de hoek van je L-vormige loungeset zitten.
Is de lange zijde aan je linkerhand?
Zoek dan de hoes op met in de artikelomschrijving links!

Zit je in de hoek en zit de lange zijde aan je rechterhand?
Zoek dan loungesethoes l vorm op met in de artikelomschrijving rechts!

5. Het hele jaar door bescherming met een l vorm loungesethoes 

Het zomerse weer slaat om richting de herfst en je wilt je loungeset voorbereiden op het slechte weer. De loungesethoezen l vorm zijn 100% waterbestendig. Vaak verwarren mensen dit met waterdicht.

Wij raden aan om in de winter de kussens wel binnen op te slaan indien mogelijk.  De loungeset zal dan toch niet (of zeer weinig) gebruikt worden en de kussens blijven dan nog langer mooi! L vorm loungesethoezen zijn naast waterbestendig ook vorstbestendig en bieden dus ook bij het gure winterweer zeer goede bescherming aan je loungeset.

Heb je en vraag over l vormige loungesthoezen? Of twijfel je of je de juiste maat hebt. Neem dan contact met ons op via 0488441220 of mail naar [email protected]. Ook kan je een hieronder een reactie plaatsen.

Reacties

 1. Gerhard Heierman Gerhard Heierman

  https://www.tuinsethoeskopen.nl/loungesethoes/loungestoelhoes/

  Op bovenstaande link vindt u de beschikbare loungestoelhoezen. Als er geen loungestoelhoes is is die over uw stoelen past kunt u het beste even kijken bij de bank hoezen.

  https://www.tuinsethoeskopen.nl/loungesethoes/loungebankhoes/

 2. Paul van Rosmalen Paul van Rosmalen

  Wij hebben 2 lounge stoelen die hoog 100, diep 90 en 80 breed zijn. Hebben jullie ook hoezen die ik daar voor kan gebruiken? Kan ook samen onder een hoes. zag

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.