Logo

Bescherm je tuinbank met een tuinbankhoes!

Sorteren op:

Tuinbankhoes

Heb je een mooie tuinbank in je tuin staan? En wil je deze mooi en netjes houden? Dan kun je het beste kiezen voor een tuinbankhoes. Deze heeft Tuinsethoeskopen.nl van het merk Aerocover. Deze hoezen zijn van hoogwaardige materialen gemaakt wat ervoor zorgt dat jouw tuinbank perfect blijft. 

Tuinbank beschermen met een hoes. 

Je tuinbank bescherm je het beste met een Aerocover tuinbankhoes. Deze is namelijk gemaakt van Ripstop polyester. Dit materiaal is het beste te omschrijven als een polyester doek met daarover een raster van vierkantjes. Het wil namelijk weleens voorkomen dat er vogels op je hoes gaan zitten. Deze hebben scherpe nageltjes waardoor er een gaatje in de hoes kan komen. Dit raster zorgt ervoor dat deze gaatjes niet verder uitscheuren. Ook is er in de Aerocover tuinbankhoes een ademend membraam gemaakt. Deze zorgt ervoor dat het vocht dat onder de hoes zit gewoon kan ontsnappen en de kans op schimmelvorming sterk afneemt.  

Hoe bepaal je de juiste maat tuinbankhoes?

Het beste is om de maten van de tuinbank op te meten. De lengte, breedte en hoogte.. Als je deze maten hebt opgemeten, bekijk je de beschikbare tuinbankhoezen. Deze zijn er in diverse soorten en maten. Het mooiste is als de hoes gewoon strak om de tuinbank zit. Dit zorgt ervoor dat het water goed van de tuinbankhoes af kan lopen en je het meeste profijt van de hoes hebt. 

Verschillende maten in ons assortiment:

Door onze ruime collectie heeft u altijd een tuinbankhoes op maat. Welke afmeting u ook zoekt! Staat de gewenste maat er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder met het vinden van een passende tuin bank hoes. 

Hoes voor tuinbank kopen?

Een hoes voor je tuinbank bestellen doe je natuurlijk bij Tuinsethoeskopen.nl. We hebben bijna alle tuinbankhoezen direct uit voorraad leverbaar. Met onze ruim 70 jaar ervaring op het gebied van tuinmeubelen weten we zeker dat je met een hoes voor tuinbank ervoor gaat zorgen dat je jouw tuinbank de juiste bescherming geeft. Uiteraard geven je een goed advies en hebben we de laagste prijsgarantie. Zo weet u als u hoes voor je tuinbank koopt je niet te veel betaalt. Mocht het nu niet lukken om de juiste tuin bank hoes te kiezen bel ons dan op 0488441220 of stuur een mail naar [email protected]. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een goed beschermhoes. 

Filter
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x