Bescherm je tuinbank met een tuinbankhoes!

Sorteer op:

Bescherm uw loungebank eenvoudig met de Aerocover beschermhoes 205x100x70h cm.
€52,95
Bescherm uw loungebank eenvoudig met de Aerocover beschermhoes 250x100x70h cm.
€64,95
Rechthoekige lounge bank hoes 170x100x70 cm. van Aerocover - Gratis thuisbezorgd!
€47,95
Bescherm je tuinbank met de Aerocover tuinbankhoes van 130 cm. breed.
€44,95
Bescherm je tuinbank met de Aerocover tuinbankhoes van 160 cm. breed.
€49,95

Tuinbankhoes

Heb je een mooie tuinbank in je tuin staan? En wil je deze mooi en netjes houden? Dan kun je het beste kiezen voor een tuinbankhoes. Deze heeft Tuinsethoeskopen.nl van het merk Aerocover. Deze hoezen zijn van hoogwaardige materialen gemaakt wat ervoor zorgt dat jouw tuinbank perfect blijft. 

Tuinbank beschermen met een hoes. 

Je tuinbank bescherm je het beste met een Aerocover tuinbankhoes. Deze is namelijk gemaakt van Ripstop polyester. Dit materiaal is het beste te omschrijven als een polyester doek met daarover een raster van vierkantjes. Het wil namelijk wel eens voorkomen dat er vogels op je hoes gaan zitten. Deze hebben scherpe nageltjes waardoor er een gaatje in de hoes kan komen. Dit raster zorgt ervoor dat deze gaatjes niet verder uitscheuren. Ook is er in de Aerocover tuinbankhoes een ademend membraam gemaakt. Deze zorgt ervoor dat het vocht dat onder de hoes zit gewoon kan ontsnappen en de kans op schimmelvorming sterk afneemt.  

Hoe bepaal je de juiste maat tuinbankhoes?

Het beste is om de maten te nemen van de tuinbank. Als je deze maten hebt opgemeten bekijk je de beschikbare tuinbankhoezen. Deze zijn er in diverse soorten en maten. Het mooiste is als de hoes gewoon strak om de tuinbank zit. Dit zorgt ervoor dat het water goed van de tuinbankhoes af kan lopen en je het meeste profijt van de hoes hebt. 

Mocht het nu niet lukken om de juiste tuinbankhoes te kiezen bel ons dan op 0488441220 of stuur een mail naar [email protected] Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een goed beschermhoes. 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x