Logo

Barbecue hoes

Sorteren op:

Met een barbecue hoes zorgt u altijd voor een smakelijke barbecue 

’s Zomers koken steeds meer mensen buiten. De barbecue gaat vaker aan. Maar we stellen ook hogere eisen. Een groter en breder exemplaar, op gas of juist niet. Direct na gebruik altijd even schoonbranden. 

Zonder beschermhoes voor de BBQ moet u misschien nog vaker  schoonmaken. Want natuurlijk doet u de kap dicht wanneer de barbecue niet gebruikt wordt. Maar stof, vuil en dierenuitwerpselen heeft u toch liever ook niet op een apparaat waar u eten mee bereidt?

Voor elke barbecue het juiste formaat beschermhoes

Wij hebben een ruim assortiment aan barbecuehoezen. Of u nu een houtskoolbarbecue of een gasbarbecue hebt, wij zijn er zeker van dat wij een passende beschermhoes voor uw buitenkeuken hebben. Er zijn een heleboel verschillende soorten barbecues. Bij elke verschillende vorm heeft u een andere hoes nodig. Een bbq hoes in het vierkant zal niet goed passen over een rechthoekige barbecue. Verschillende vormen variëren van een simpele bbq hoes in het rond, vierkant tot een bbq hoes in rechthoekige vorm. Staat de naam van uw barbecue niet vermeld in de producttekst en bent u niet zeker of het een geschikte bbq afdekhoes is? Hieronder de stappen zodat u zelf de afmetingen correct kunt opmeten. 

Hoes voor Kogelbarbecue:
Meet de hoogte en de omvang van uw barbecue. Houd rekening met een speling van 5-10 cm om de hoes gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen. 

Hoes voor Gasbarbecue:
Meet de hoogte breedte en de lengte. Tel er 5-10 cm erbij op zodat u zeker bent van een passende beschermhoes voor uw buitenkeuken. 

Een universele bbq hoes zal u helaas niet snel vinden. Wel kunt u bij Tuinsethoeskopen.nl altijd een passende hoes voor uw barbecue vinden! Dus bekijk het assortiment snel. 

Eigenschappen van een buitenkeuken hoes

Een buitenkeuken hoes is een ideale optie om langer te genieten van uw barbecue. Zo zorg je ervoor dat je roest en vuil voorkomt. Hoe werkt zo’n bbq afdekhoes nu eigenlijk? Binnen ons assortiment hebben wij altijd beschermhoezen van de hoogste kwaliteit. Deze bbq afdekhoes is waterdicht, ademend, schimmelwerend en weersbestendig. Op deze manier weet u zeker dat u nog erg lang kunt genieten van uw barbecue en de lekkerste gerechten kunt bereiden. 

Gaat u ergens anders op zoek naar een barbecue hoes? Let er dan vooral op dat uw barbecue hoes waterdicht is. Dit zorgt ervoor dat uw hoes niet zal roesten. 

Duurzame beschermhoes voor langdurig gebruik van uw barbecue

Onze barbecue hoezen zijn vervaardigd van duurzaam polyester met een ademend membraan dat roest, condens- en schimmelvorming minimaliseert. De hoezen bieden bescherming tegen vuil, dierenuitwerpselen, UV-stralen en allerlei weersomstandigheden. Met het rijgkoord en de stoppers, die aan twee kanten van de hoes bevestigd zijn, kunt u de barbecue-hoes stevig aantrekken en kan de wind de hoes niet lostrekken.

Heeft ons overzicht van passende BBQ-hoezen voor diverse merken u onvoldoende kunnen helpen? Of heeft u vragen onze beschermhoezen? Neem contact op met onze afdeling klantenservice. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van uw barbecue hoes

Filter
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x