Logo

Barbecue hoes

Sorteren op:

Met een barbecue hoes zorgt u altijd voor een smakelijke barbecue 

’s Zomers koken steeds meer mensen buiten. De barbecue gaat vaker aan. Maar we stellen ook hogere eisen. Een groter en breder exemplaar, op gas of juist niet. Direct na gebruik altijd even schoonbranden. 

Zonder beschermhoes voor de BBQ moet u misschien nog vaker  schoonmaken. Want natuurlijk doet u de kap dicht wanneer de barbecue niet gebruikt wordt. Maar stof, vuil en dierenuitwerpselen heeft u toch liever ook niet op een apparaat waar u eten mee bereidt?

Voor elke barbecue het juiste formaat beschermhoes

Wij leveren hoezen voor uw gasbarbecue en uw kogelbarbecue, gestookt op houtskool of briketten, in diverse afmetingen. Omdat er vele merken, soorten en maten barbecues verkrijgbaar zijn, kunt u op twee manieren de juiste maat beschermhoes voor uw barbecue bepalen. 

  1. Staat uw barbecue er niet bij of meet u liever zelf de maten van uw barbecue, ga dan als volgt te werk. Voor een kogelbarbecue meet u de hoogte en de omvang. Voor een gasbarbecue meet u de hoogte, breedte en lengte. Kies een hoes die aan uw metingen voldoet en houd rekening met een speling van 5-10 cm om de hoezen gemakkelijk te plaatsen en weer te verwijderen.

Duurzame beschermhoes voor langdurig gebruik van uw barbecue

Onze barbecue hoezen zijn vervaardigd van duurzaam polyester met een ademend membraan dat roest, condens- en schimmelvorming minimaliseert. De hoezen bieden bescherming tegen vuil, dierenuitwerpselen, UV-stralen en allerlei weersomstandigheden. Met het rijgkoord en de stoppers, die aan twee kanten van de hoes bevestigd zijn, kunt u de barbecue-hoes stevig aantrekken en kan de wind de hoes niet lostrekken.

Heeft ons overzicht van passende BBQ-hoezen voor diverse merken u onvoldoende kunnen helpen? Of heeft u vragen onze beschermhoezen? Neem contact op met onze afdeling klantenservice. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van uw barbecue hoes

Filter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x