Logo

Hoes hoekbank buiten

Sorteren op:

Hoekbank hoes

Bescherm je mooie hoekbank met een hoekbank hoes. Zo blijft jouw hoekbank het pronkstuk in je tuin! Met een hoekbank hoes zorg je dat je jarenlang kunt genieten van je investering, zonder in te leveren op kwaliteit. Op deze manier bescherm je jouw hoekbank tegen alle weersomstandigheden. Zo kan jij elke zomer weer van jouw prachtige hoekbank genieten!

Bescherming met een hoes hoekbank buiten

Het behouden van de kwaliteit van je hoekbank doe je met een hoes voor een hoekbank buiten. Een hoekbank hoes bied uitstekende bescherming tegen regen,wind en schadelijke UV-straling. Daarnaast voorkomen ze vocht- en schimmelplekken op je hoekbank. Het kiezen van de juiste hoes is heel belangrijk. Lees verder om te leren waar je op moet letten! 

Ons assortiment hoekbank hoes buiten

Ons assortiment is erg breed voor een hoekbank hoes voor buiten. Een L-vormige hoes is ideaal voor een hoekbank. Deze hoes sluit naadloos aan en volgen de contouren van je loungeset. Hierdoor is de bank optimaal beschermd en loopt water gemakkelijk weg. Een hoekbank hoes is voorzien van een gesp of klittenbank aan de onderkant. Hiermee kan de hoes stevig vastgezet worden. Wind krijgt zo geen kans om de  hoes weg te blazen! Ons assortiment bestaat uit de beste hoezen. Zo hebben deze een ademende mogelijkheid om schimmel te voorkomen. 

Welke hoekbank hoes heb ik nodig?

Bij tuinsethoeskopen.nl vind je de juiste hoekbank hoes voor vrijwel elke tuinbank. Wij hebben beschermhoezen voor een linker- of rechteropstelling. Ook vind je bij ons hoekbank hoezen met extra grote hoeken. Meten is weten voor een juiste maat. Meet de lengte van beide rugleuningen, de breedte van de bank en de maximale hoogte. Tel hier 10 cm. bij op, zodat je zeker weet dat de hoes eenvoudig over je hoekbank heen gaat. Onze AeroCover en Outdoor Covers loungesethoezen ademen goed. Dit zorgt ervoor dat jouw hoekbank niet gaat schimmelen door condensvorming. 

Advies bij de juiste hoek loungeset hoes

Als je twijfelt over welke hoek loungeset hoes het beste past bij jouw hoekbank, neem dan vooral contact met ons op. Onze deskundige collega’s geven graag advies en helpen je direct bij het vinden van de perfecte hoes voor jouw hoekbank! 

Hoekbank hoes kopen bij Tuinsethoeskopen.nl

Bij Tuinsethoeskopen.nl koop je jouw hoekbank hoes met vertrouwen. We bieden niet alleen een uitgebreide selectie, ook uitgebreid advies. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte hoes voor jouw hoekbank. Bovendien krijg je bij ons altijd gratis verzending en krijg je does vaak al binnen 2 werkdagen binnen. Zo kan jij zo snel mogelijk de levensduur van jouw hoekbank verlengen!

Filter
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x