Logo

Beschermhoes om uw tuintafel te beschermen

Sorteren op:

Tuintafelhoes voor de juiste bescherming

Een tuintafel biedt u veel gemak in de zomerperiode. De tafel moet er goed uitzien, perfect bij uw stoelen staan en hij moet kunnen tegen weer en wind. Kortom, hij heeft u echt geholpen om er een mooie zomer van te maken. Nu is het uw tijd om goed voor uw tafel te zorgen. Bescherm uw tafel met een tuintafelhoes.

Aerocover tuintafelhoes

Een tuintafel beschermt u het beste met een Aerocover tuintafelhoes. Een tuintafelhoes van Aerocover is gemaakt van Ripstop polyester. Dit materiaal is normaal polyester dat voorzien is van een ademend membraan. Deze membraan zorgt ervoor dat het vocht dat onder de tuintafelhoes is kan ontsnappen. Deze laag zorgt er dan ook voor dat de kans op schimmelvorming afneemt. Ook is kenmerkend aan de ripstop polyester stof dat er over de hele beschermhoes kleine vierkantjes zijn gemaakt. Deze vierkantjes zorgen ervoor dat de hoes soepel blijft en als er een gaatje in de tuintafelhoes van Aerocover komt deze niet verder uitgescheurd. Een Platinum Aerocover tuintafel hoes is waterdicht zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw tuintafel! Of het nu regent of sneeuwt, uw tuintafel is altijd van de beste bescherming voorzien.

Maat bepalen voor de juiste tuintafelhoes

Voor het bepalen van de juiste maat beschermhoes voor uw tuintafel is het noodzakelijk om de maten van de tafel op te meten. Meet eerst de lengtemaat op en vervolgens de breedte en de hoogtemaat. Zodra u deze maten hebt verzameld, kies uit de bovenstaande tuintafelhoezen de juiste maat. Zodra u de juiste maat hebt gevonden, is het erg eenvoudig om deze online te bestellen bij Tuinsethoeskopen.nl. Bestel op werkdagen voor 12:00 uur en uw tuintafelhoes wordt dezelfde dag nog verzonden. Normaal gesproken heeft u de beschermhoes dan de volgende werkdag al in huis en kunt u de tafel direct beschermen.

Tuintafelhoes op maat

Afhankelijk van de vorm van uw tuintafel kiest u de beschermhoes. Voor een ronde tuintafel kiest u ook voor een tuintafelhoes in het rond. Voor een vierkante tafel gaat u natuurlijk voor een tuintafelhoes in vierkante vorm en hetzelfde geldt voor een rechthoekige variant. Mocht u bij de tuintafelhoezen niet helemaal de juiste vorm of maat kunnen vinden, kunt u ook altijd even kijken bij onze tuinsethoezen. Dit assortiment is ook heel breed en betekent meestal alleen dat de breedte van de hoes net wat langer is zodat uw tuinstoelen er ook onder passen!

Bij Tuinsethoeskopen.nl vindt u altijd een tuintafelhoes op maat voor uw tuintafel. Mocht u er niet helemaal uit komen op onze website, staan we u graag te woord via e-mail of telefoon!

Ventilatie voor je tuintafel en beschermhoes

Bij het gebruik van een tuintafelhoes is het van belang om er rekening mee te houden dat uw beschermhoes niet plat op het tafelblad komt te liggen. Als er vervolgens water op komt te staan, kan de beschermhoes niet meer ventileren. Dit heeft dan als automatisch gevolg dat de tuintafel stikt. Het resultaat is dan ook dat er vaak vlekken in de tafel komen. Dit is te voorkomen door gebruik te maken van de Aerocover steunset. Dit is een soort paal die ervoor zorgt dat er een hoog punt in de hoes is zodat het water van de tuintafelhoes kan lopen.

Heeft u nog vragen over de Aerocover tuintafelhoes? Bel of mail ons. Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u uiteraard bij het maken van de juiste keuze voor een beschermhoes.

Filter
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x