Logo

Beschermhoes om uw tuintafel te beschermen

Sorteren op:

Tuintafelhoes voor de juiste bescherming

Een tuintafel biedt je veel gemak in de zomerperiode. De tafel moet er goed uitzien, perfect bij je stoelen staan en hij moet kunnen tegen weer en wind. Kortom hij heeft je echt geholpen om er een mooie zomer van te maken. Nu is het jouw tijd om goed te zorgen voor je tafel. Bescherm hem dan ook met een Tuintafelhoes. 

Aerocover tuintafelhoes

Een tuintafel bescherm je het beste met een Aerocover tuintafelhoes. De tuintafelhoes van Aerocover is gemaakt van Ripstop polyester. Dit materiaal is normaal polyester dat voorzien is van een ademend membraan. Dit Membraan zorgt ervoor dat het vocht dat onder de tuintafelhoes is kan ontsnappen. Deze laag zorgt er dan ook voor dat de de kans op schimmelvorming afneemt. Ook is kenmerkend aan de het ripstop polyester stof dat over de hele beschermhoes kleine vierkantjes zijn gemaakt. Deze vierkantjes zorgen ervoor dat de hoes soepel blijft en als er een gaatje in de tuintafelhoes van Aerocover komt deze niet verder uitgescheurd.

Maat bepalen voor de juiste tuintafelhoes

Voor het bepalen van de juiste maat beschermhoes voor je tuintafel is het noodzakelijk om de maten van de tafel op te meten. Meet eerst de lengte maat op en vervolgens de breedte en de hoogte maat. Zodra je deze maten hebt verzameld kiest uit bovenstaande Tuintafelhoezen de juiste maat. Zodra je de juiste maat hebt gevonden is het erg eenvoudig om deze online te kopen bij Tuinsethoeskopen.nl. Bestel je op werkdagen voor 12:00 uur dan wordt je tuintafelhoes dezelfde dag nog verzonden. Normaal gesproken heb je de beschermhoes dan de volgende werkdag al in huis en kun je de tafel direct beschermen. 

Ventilatie voor je tuintafel en beschermhoes

Bij het gebruik van een tuintafelhoes is het van belang om er rekening mee te houden dat je beschermhoes niet plat op het tafelblad komt te liggen. Als er vervolgens water op komt te staan kan de beschermhoes niet meer ventileren. Dit heeft dan als automatisch gevolg dat de tuintafel stikt. Het resultaat is dan ook dat er vaak vlekken in de tafel komen. Dit is te voorkomen door gebruik te maken van de Aerocover steunset. Dit is een soort paal die ervoor zorgt dat er een hoog punt in hoes is zodat het water van de Tuintafelhoes kan lopen. 

Heb je nog vragen over de Aerocover tuintafelhoes? Bel of mail ons. Wij beantwoorden graag u vragen en helpen u uiteraard bij het maken van de juiste keuze voor een beschermhoes. 

Filter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x