Logo

Lounge dining set hoes

Sorteren op:

Lounge dining set hoes

Wanneer je een prachtige lounge dining set hebt aangeschaft wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Daarom is het van belang om de set zo goed mogelijk te onderhouden. Naast het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen is het ook belangrijk om een stevige beschermhoes aan te schaffen. Bij ons vind je een ruim assortiment met beschermhoezen in verschillende soorten en maten.

Waarom een beschermhoes?

Een beschermhoes voor je lounge dining set is ideaal om de levensduur van de set te verlengen. De beschermhoes beschermt je loungeset tegen wind, water en UV licht. Maar ook tegen bladeren of vogelpoep. Hierdoor hoef je minder te poesten en blijft je loungeset in top conditie.

Waar moet je op letten bij een loungeset hoes?

De meeste beschermhoezen uit ons assortiment zijn voorzien van klittenband en handige gespen. Hierdoor kun je de beschermhoes goed vast maken zodat deze ook bij harde wind op zijn plek blijft zitten. Daarnaast moet je er goed op letten dat er geen water op de hoes blijft liggen. Zorg er daarom altijd voor dat het water van de hoes af kan lopen.

Loungeset hoes bestellen

De beschermhoezen zijn eenvoudig online te bestellen. Wanneer je de beschermhoes voor 12:00 besteld wordt de hoes dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast hoef je geen verzendkosten te betalen!

Filter
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x