Logo

Parasolhoes met stok

Sorteren op:

Parasolhoes met stok

Een parasolhoes met stok, wat is dat eigenlijk? In al onze parasolhoezen zit een ingenaaide stok. Deze stok helpt erbij om de hoes over de parasol heen te krijgen. Een parasol kan namelijk best hoog zijn, waardoor je de parasolhoes er niet makkelijk overheen krijgt. Door de ingebouwde stok in de parasolhoes krijg je de hoes veel makkelijker over je parasol heen.

Voordelen parasolhoes met stok en rits

Om het helemaal makkelijk te maken hebben wij ook parasolhoezen met een stok en rits. De stok zorgt er weer voor dat het heel gemakkelijk is om je parasolhoes over je parasol heen te krijgen, waarbij de rits ervoor zorgt dat je heel eenvoudig de hoes waterdicht afsluit. Zo heb je alle gemakken die je wilt om jouw parasol te voorzien van de beste bescherming! Zo wordt het omdoen van de hoes super makkelijk, ben je er bijna geen tijd aan kwijt en zul je absoluut geen frustratie hebben bij het omdoen van de parasolhoes met stok!

Hoe gebruik je een parasolhoes met stok?

Wanneer je de parasolhoes uitpakt, open je deze bij de rits wanneer dit nog niet is gedaan. Daarna schuif je door middel van de stok de hoes over de parasol heen. De parasol moet hierbij ingeklapt zijn. Wanneer de parasolhoes met stok volledig over de parasol heen zit, kan je de ritssluiting dicht doen. Over het algemeen zijn de parasolhoezen ook voorzien van een rijgkoord aan de onderzijde. Door deze volledig aan te trekken kan je de parasolhoes volledig afsluiten, waardoor deze weersbestendig is.

Parasolhoes met stok voor een zweef- of stokparasol

Voordat je een parasolhoes met stok aanschaft, is het goed om eerst even te kijken wat voor soort parasolhoes je nodig hebt. Heb je een zweefparasolhoes nodig of een hoes voor je stokparasol? Dit maakt een groot verschil in welke parasolhoes je moet aanschaffen. In ons assortiment hebben wij alle hoezen voor de zweef- als stokparasol met stok. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat het beschermen van jouw parasol een fluitje van een cent is!

Parasolhoes met stok kopen bij tuinsethoeskopen.nl

Een parasolhoes met stok kopen doe je natuurlijk bij Tuinsethoeskopen.nl! Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in beschermhoezen, we hebben ook een hoop keuze! Wij hebben genoeg parasolhoezen met stok in onze collectie om voor jou de geschikte optie te hebben. Mocht je er niet helemaal uitkomen, schroom dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice die jou graag helpt met het vinden van de perfecte parasolhoes met stok.

Filter
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x