Logo

Zweefparasolhoes met stok

Sorteren op:

Parasolhoes zweefparasol met stok

Bij Tuinsethoeskopen.nl vinden wij het belangrijk dat je bescherming voor jouw zweefparasol hebt op een eenvoudige manier. Een parasolhoes voor een zweefparasol met stok is daarom uitsluitend opgenomen in ons assortiment. Door middel van de ingebouwde stok in de parasolhoes is het heel eenvoudig om de parasolhoes over je zweefparasol heen te krijgen door middel van de stok! 

Voordelen zweefparasolhoes met stok

Zoals eerder al benoemd zorgt de stok ervoor dat het veel gemakkelijker is om de zweefparasolhoes met de stok over je parasol heen te krijgen. Dit komt doordat een parasol normaliter vrij hoog is. Door de stok die in de hoes zit, heb je meer controle over het plaatsen van de zweefparasolhoes over je parasol. Zo wordt het appeltje eitje om jouw zweefparasol te beschermen! 

Hoe werkt het plaatsen van een hoes voor zweefparasol met stok? 

Het plaatsen van een parasolhoes voor een zweefparasol met stok is eenvoudig en handig:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je zweefparasol is ingeklapt en volledig is neergelaten.
  2. Hoes plaatsen: Plaats de parasolhoes over de bovenkant van de gesloten zweefparasol. Door de stok plaats je de hoes gemakkelijk over de top van de parasol heen. 
  3. Hoes sluiten: Sluit de hoes met de juiste sluiting, dit kan een rits zijn of een rijgkoord aan de onderkant. 

De ingebouwde stok vergemakkelijkt het proces door de hoes op zijn plaats te houden terwijl je deze over de parasol trekt, waardoor het installeren snel en moeiteloos verloopt.

Parasolhoes zweefparasol met stok kopen bij Tuinsethoeskopen.nl

Bij Tuinsethoeskopen.nl heb je een parasolhoes voor je zweefparasol met stok heel eenvoudig en snel in huis. Wij streven ernaar om je bestelde zweefparasolhoes met stok binnen 2 dagen bij je thuis te hebben! Daarbij hebben we natuurlijk een ruime collectie zweefparasolhoezen zodat er altijd een hoes is die geschikt is voor jou! Twijfel je nog of heb je andere vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar en helpt je graag waar nodig! 

Filter
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x