Logo

Ronde tuinsethoes

Sorteren op:

Ronde Tuinsethoes

Ter bescherming en voor het verlengen van de levensduur van uw tuinset adviseren wij een tuinsethoes aan te schaffen.Deze beschermhoezen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Voor uw ronde tafel met stoelen is er ook een speciale ronde tuinsethoes verkrijgbaar. Ronde tuinsethoezen zijn er in diverse afmetingen en kwaliteiten. De hoezen die wij u aanbieden zijn ademend en waterafstotend en van het merk Aerocover.

Als de tuinmeubelen niet meer gebruikt word is het slim om deze af te dekken met een speciale ronde tuinsethoes. Ook in het voorjaar en de zomer is een ronde tuinsethoes ideaal, de kussens kunnen wanneer er regen komt bijvoorbeeld in de tuinset blijven liggen en zullen bij het gebruik van een ronde tuinsethoes netjes schoon en droog blijven. 

Waarom een ronde tuinsthoes? 

De meeste tuinsethoezen zijn vierkant of rechthoekig. Maar voor u ronde tuinset is een ronde tuinsethoes natuurlijk veel mooier en praktischer. Een vierkante beschermhoes die in de meeste gevallen te groot is zal daarom makkelijk van de tuinset afwaaien waardoor de beschermende functie van de tuinsethoes vervalt.

Wilt u dus langer plezier van uw tuinset, en wilt u tijd besparen om uw tuinset te reinigen aan het einde van het seizoen? Bestel nu bij ons de best passende ronde tuinsethoes en wij zorgen dat hij netjes en snel bij u thuis bezorgd word. Wilt u hem liever direct afhalen? Wij hebben de ronde beschermhoes ook direct leverbaar in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Weet u niet welke hoes dat u moet kiezen? Neem dan contact met ons via 0488441220 of mail naar [email protected] Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw beschermhoes. De ronde tuinsethoes van Aerocover is de hoes die wij u erg aanbevelen. 

Filter
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x