L-vormige loungesethoes

Sorteren op:

Sale
Beschermd uw L-vormige loungeset tegen verschillende weersinvloeden en verlengd de levensduur.
€64,95 €59,75
Bescherm uw loungeset met de L vormige loungesethoes van Aerocover 220x220x70 cm.
€69,95
Bescherm uw loungeset met de L vormige loungesethoes van Aerocover 255x255x70 cm.
€82,95
Beschermd uw l-vormige loungesethoes tegen verschillende weersinvloeden en verlengd de levensduur.
€69,95
Bescherm uw loungeset met de L vormige loungesethoes van Aerocover 3300x255x70 cm. - Deze loungesethoes heeft de lange kant links
€99,95
Bescherm uw loungeset met de L vormige loungesethoes van Aerocover 235x235x70 cm.
€74,95
Loungesethoes met voor loungeset met XL hoek van het merk Aerocover
€97,50
Lounge dining set hoes rechts van het bekende merk Aerocover - beschermt u loungeset optimaal!
€99,95
Bescherm uw loungeset met de Platform loungesethoes van Aerocover 255x255x90x30/45/70h cm.
€97,50
Bescherm uw loungeset met de L vormige loungesethoes van Aerocover 3300x255x70 cm. rechts
€99,95
Bescherm uw loungeset met de L vormige loungesethoes van Aerocover 300x300x70 cm.
€99,95
L vormige loungesethoes met xl hoek - Optimale bescherming
€89,95

Met een L vormige loungesethoes kunt u op elk gewenst moment genieten van uw loungeset

Even een moment voor uzelf. Alleen languit in de zon met een koud drankje. Of juist bijkletsen met vrienden op uw comfortabele loungeset. Zelfs direct na een regenbui wanneer de zon ineens weer tevoorschijn komt. De l vormige loungesethoes houdt zowel uw kussens als uw meubels droog. Gesleep met kussens is niet meer nodig. Ook voor uw loungeset is bij ons een geschikte hoes verkrijgbaar. 

Voor elke loungeset een passende L vormige loungesethoes

Een L vormige loungesethoes zorgt ervoor dat je loungeset in hoekopstelling kunt onderdekken tegen weersomstandigheden. De L vormige loungesethoes is geschikt voor het onderdekken van de hoekbank van uw loungeset. Het voordeel ten opzichte van een vierkante loungesethoes is dat de L vormige hoes aan de achterkant hoger is dan aan de voorkant zodat het water er goed af kan lopen. Hierdoor is de kans op zogenoemde ‘waterzakken’ aanzienlijk verkleint en kan het water niet doorlekken. De L vormige loungesethoes zit mooi strak om de hoek heen en bied daardoor optimale bescherming. Het zijn allen stevige hoezen met uitstekende kwaliteit. De beschermhoes volgt de lijn van uw loungeset. Door de L-vorm gaat de loungesethoes niet klapperen. Net zoals alle andere soorten hoezen, heeft de L-vormige loungesethoes een rijgkoord met stoppers. Zo kunt u ervoor zorgen dat de L-vormige hoes stevig over de loungebank wordt bevestigd.

Op de hoeken van de hoes zitten gespen die u om de poten van de loungebank kunt bevestigen, zodat deze nog beter blijft zitten. Voor kort gebruik van de hoes, om uw loungeset inclusief de kussens te beschermen, raden wij aan de hoes en kussens regelmatig te luchten. Voor langer gebruik raden wij daarom aan de kussens onder de hoes uit te halen en deze op te bergen in een kussentas. Kleinere onderdelen zoals bijvoorbeeld krukjes, kunt u op de bank neerleggen/zetten, zodat ook deze beschermd zijn onder de hoes.

 

De hoes is verkrijgbaar in verschillende maten, dus ook in de maten van uw loungebank.

Wij hebben L-vormige hoezen in beide hoekopstellingen: links / rechts. Ook hebben wij L-vormige hoezen met een extra grote hoek, deze zijn geschikt voor de loungebank met een Big Corner. U heeft nodig de best bijpassende hoes te kiezen: de lengte van beide rugleuningen, dit is de afstand tussen de leuning en de hoek, de breedte van de bank en de maximale hoogte van de loungebank.Bij alle bovenstaande hoezen kunt u de afmetingen bekijken. U kiest de hoes die het beste aansluit op de afmetingen van uw gemeten loungebank. De L-vormige hoezen zijn er van 2 verschillende merken: Aerocover & Eurotrail. Beide hoezen zijn ademend, waardoor het regenwater kan verdampen. Hierdoor voorkomt u condens -en schimmelvorming.

Hoezen van merk het Aerocover:

De hoezen zijn gemaakt van ripstop polyester, wat ervoor zorgt dat de hoes soepel blijft. Het rasterpatroon, de vierkantjes stof die op de hoes zijn gevestigd, zorgen ervoor dat de hoes niet uitscheurt, zodra er in de toekomst misschien een gaatje inkomt.

Hoezen van het merk Eurotrail:

De hoezen zijn gemaakt van SFS-3 materiaal. Dit zijn 3 verschillende lagen, die voorzijn zijn van ademend membraam zodat het condenswater kan verdampen. De hoezen zijn behandeld waardoor ze UV-werend zijn, ook zijn ze vuil en waterafstotend.  

Duurzame beschermhoes voor duurzaam gebruik van uw loungeset  

Alle l vormige loungesethoezen worden geleverd met een vaste opbergtas. Door het lichte gewicht en het dunne materiaal is de hoes makkelijk op te vouwen en neemt het niet veel plaats in. 

Wilt u weten welke loungesethoes u precies nodig heeft? Of heeft u vragen over onze beschermhoezen? Neem contact op met onze afdeling klantenservice. Wij helpen u graag!

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x