Logo
test banner

Past een loungeset hoes over mijn Praxis loungeset?

Past een loungeset hoes over mijn Praxis loungeset?

Wil je je Praxis loungeset beschermen tegen vuil en schimmel? Ontdek hoe een loungesethoes van tuinsethoeskopen.nl de levensduur van je loungeset kan verlengen.

Past een loungeset hoes over mijn Praxis loungeset?

Bij tuinsethoeskopen.nl ben je verzekerd van een geschikte loungeset hoes voor jouw Praxis loungeset. Je bent er vast mee bekend dat een loungeset veel langer mooi blijft met een passende loungesethoes. Want hoe weersbestendig jouw loungeset ook is, vuil en schimmel blijft altijd een dreiging. Hierdoor is het heel belangrijk om de levensduur van jouw loungeset te verlengen door middel van een loungesethoes. Een veelgestelde vraag is dan ook of wij een geschikte loungeset hoes voor een Praxis loungeset verkopen. Het antwoord daarop is heel simpel: JA!

 

Wat is een geschikte Praxis loungesethoes? 

Een geschikte Praxis loungesethoes is iets lastiger, dit is namelijk afhankelijk van de afmetingen van jouw loungeset. Alle hoezen hebben verschillende afmetingen die zorgen dat jouw loungeset optimaal wordt beschermd. Een mooie loungeset van de Praxis verdient een loungesethoes die niet wegvliegt of zorgt voor schimmel. Je wilt natuurlijk de beste kwaliteit voor jouw mooie loungeset. Er is een gezegde ‘meten is weten’ en dat geldt voor een beschermhoes zeker! Zorg dat je jouw maten weet en bestel de juiste hoes. 

 

Loungesethoes voor een Praxis loungeset opmeten

Een loungesethoes voor een Praxis loungeset aanschaffen is makkelijker dan je denkt. Wij begrijpen als geen ander dat je extra lang van jouw loungeset wilt blijven genieten. Hierdoor is de juiste bescherming vinden van cruciaal belang. 

 

Meten voor een loungesethoes Praxis 

  1. Lengte meten: Begin met het meten van de lengte van je loungeset vanaf het uiterste punt aan de ene kant tot aan het uiterste punt aan de andere kant.
  2. Breedte meten: Meet vervolgens de breedte van je loungeset vanaf de ene zijde tot aan de andere zijde.
  3. Hoogte meten (optioneel): Als je loungeset een bijzondere hoogte heeft, meet dan ook de hoogte vanaf de grond tot aan het hoogste punt van de loungeset.
  4. Voeg marge toe: Om de juiste maat voor je Praxis loungeset hoes te bepalen, tel je 10 tot 20 centimeter extra toe aan zowel de lengte als de breedte. Deze marge zorgt ervoor dat de hoes goed past en voldoende speling heeft.
  5. Noteer de maten: Schrijf de gemeten maten op, inclusief de toegevoegde marge. Deze maten vormen de basis voor het vinden van de perfecte loungesethoes voor je set.

 

Door deze stappen te volgen, kun je nauwkeurig de juiste maat bepalen voor een Praxis loungeset hoes die past bij jouw loungeset. Kijk ook goed naar de vorm van de loungeset die je wilt beschermen. Een hoekbankhoes heeft L-vorm, waarbij een vierkante hoes voor 2 losse banken gebruikt zou kunnen worden. Ook voor een loungestoel heb je net een andere hoes nodig.  Dit werkt niet alleen voor een Loungeset hoes voor een Praxis loungeset. Natuurlijk werkt dit ook prima voor een Exotan loungeset waar een hoes voor gezocht wordt of een VidaXL loungeset die een hoes nodig heeft. 

 

Vragen over het opmeten van een Praxis loungeset hoes?

Heb je toch nog vragen over het opmeten of welke hoes jij precies nodig hebt? Onze klantenservice staat elke werkdag voor je klaar. Ze denken graag met je mee over een passende loungesethoes voor jouw Praxis loungeset. Neem nu de eerste stap om je loungeset te beschermen. Bekijk ons assortiment loungesethoezen voor Praxis loungeset en bestel vandaag nog!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.