Logo

Aerocover loungesethoes

Sorteren op:

Aerocover loungesethoes

Een loungeset is een grote investering die je goed kan beschermen met een Aerocover loungesethoes. De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zodat er voor elke loungeset een geschikte hoes is. De Aerocover loungesethoes is gemaakt van ripstop polyester, daardoor super stevig en beschermt het jouw loungeset optimaal. Zonder hoes kan jouw loungeset snel beschadigd raken door verschillende weersomstandigheden. Daarom is de Aerocover loungesethoes de ideale oplossing.

Materiaal van een Aerocover loungesethoes 

Het goed beschermen van je loungeset doe je met een hoes van Aerocover. De loungesethoes van Aerocover staat bekend om zijn stevige materiaal. De hoes is namelijk gemaakt van ripstop polyester. Dit materiaal zorgt ervoor dat  de stof niet verder scheurt bij een klein gaatje. Dit is een waterdichte loungeset hoes, UV-bestendig en ademend. Dit is belangrijk bij een beschermhoes, want zo voorkom je schimmel en condensvorming. Bekijk hier een filmpje hoe het ademen van de hoes werkt. Doordat de loungesethoezen verkrijgbaar zijn in verschillende vormen en maten is er voor elke loungeset een passende hoes van Aerocover. 

Unieke specificaties van een loungeset hoes AeroCover

Dat een loungeset hoes van AeroCover één van de beste beschermmogelijkheden is waar, maar waarom? 

Ripstop polyester

Dit materiaal is uniek van AeroCover. Over de gehele stof zitten fijne lijntjes gemaakt. De functie van deze lijntjes is heel handig. Ze zorgen ervoor dat een gaatje in de stof van de hoes niet verder kan scheuren. Zo blijft de schade beperkt, voor je hoes en je loungeset!

Souplesse

Het gebruikte materiaal is erg soepel. Dit is van belang zodat de hoes niet scheurt wanneer je deze in koude temperaturen over je loungeset wilt doen. Hierdoor gaat je loungeset hoes van AeroCover dus veel langer mee! 

Ruim assortiment

Een AeroCover loungesethoes is er in verschillende soorten en maten. Door het grote aanbod ben jij er zeker van dat er altijd een loungesethoes is die over jouw loungeset past! Probeer altijd een ruimere hoes te bestellen zodat deze makkelijk over jouw loungeset heen past.

Waarom kiezen voor een Aerocover hoes loungeset

Een Aerocover loungesethoes is super stevig en beschermt  jouw loungeset optimaal. Zonder loungesethoes kan jouw loungeset snel beschadigd raken door de verschillende weersomstandigheden, wat kan leiden tot verkleuring, roest of andere schade. Door het gebruiken van de Aerocover loungesethoes hou jij je loungeset langer schoon en verleng je de levensduur van je loungeset. De Aerocover hoes voor de loungeset is ook nog eens makkelijk in gebruik. Aan de onderkant van de beschermhoes is een rijgkoord met stoppers gemaakt. Zo zorg je ervoor dat de hoes mooi strak om de loungeset komt te zitten en de wind er bijna niet onder kan komen. Ook zijn er nog gespen aan de onderkant gemaakt die je bijvoorbeeld om de poot van je loungebank kunt maken. Kortom, op zoek naar een goede hoes voor je loungeset? Dan is de Aerocover loungesethoes iets voor jou. Heb je nog vragen? Dan willen wij deze graag voor je beantwoorden. Stel je vraag telefonisch en je krijgt direct je antwoord of stuur een mail. Een mail beantwoorden wij altijd binnen 1 werkdag. 

Filter
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x