Logo

Aerocover parasolhoes

Sorteren op:

Aerocover parasolhoes

Een Aerocover parasolhoes is een parasolhoes die zorgt voor dé beste bescherming. Wij begrijpen dat je voor jouw parasol alleen het beste zoekt. Aerocover heeft een paar unieke kenmerken, waardoor dit een voorloper is op de meest voorkomende parasolhoezen. Hier vind je alle Aerocover parasolhoezen die bij Tuinsethoeskopen.nl te koop zijn.

Waarom kiezen voor een parasolhoes Aerocover? 

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een parasolhoes van Aerocover:

  • Ademende bescherming: Het ademende membraan in Aerocover parasolhoezen transporteert vocht naar buiten, terwijl het tegelijkertijd vuil, stof en regen buiten houdt. Zo blijft je parasol beschermd en fris.
  • Stevige bevestiging: Met een handig rijgkoord en stoppers aan beide zijden van de hoes kun je de parasolhoes van Aerocover stevig bevestigen, zodat hij niet verschuift, zelfs niet bij harde wind.
  • Licht en sterk: Gemaakt van ripstop polyester, zijn Aerocover parasolhoezen zowel lichtgewicht als sterk. Dit materiaal is bestand tegen UV-stralen en voorkomt verdere scheuren, wat zorgt voor duurzame bescherming.
  • Uitzonderlijk gemak: Dankzij de slimme stok in de hoes wordt het een fluitje van een cent om de hoes over je parasol te plaatsen. Geen gedoe met trappen of onhandige manoeuvres meer.

Aerocover biedt je een combinatie van ademende bescherming, stevige bevestiging, lichtgewicht, sterkte en ongecompliceerd gebruik. Dit maakt Aerocover een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige, handige en betrouwbare parasolhoezen.

Aerocover zweefparasolhoes

Aerocover heeft overal aan gedacht, ook aan een Aerocover zweefparasolhoes. Deze zweefparasolhoezen zijn er met- en zonder boog. Een boog in de hoes is nodig wanneer de zweefparasol in ingeklapte stand een boog- of banaanvorm hebben. Natuurlijk zijn er ook rechte parasolhoezen die geschikt zijn voor een zweefparasol! Er is altijd een Aerocover parasolhoes die geschikt is voor jou! 

De juist maat Aerocover parasolhoes

Het kiezen van de juiste maat Aerocover parasolhoes is eenvoudig met deze stappen:

  1. Meet de Hoogte: Meet de hoogte van je parasol, van de onderkant tot de top van het frame. Deze meting geeft je een idee van de vereiste lengte van de hoes.
  2. Meet de Diameter: Meet de diameter van de parasol aan de breedste punt, meestal bij het midden van de parasol. Dit is essentieel voor een goede pasvorm.
  3. Kies het Juiste Model: Controleer of de Aerocover parasolhoes specifiek is ontworpen voor het type parasol dat je hebt. Of het nu een stokparasol of een zweefparasol is, zorg ervoor dat het model overeenkomt.

Aerocover parasolhoes kopen bij Tuinsethoeskopen.nl

Ben je erover uit en heb je de juiste Aerocover parasolhoes gevonden? Dan is deze heel eenvoudig online te bestellen bij Tuinsethoeskopen.nl. Wij streven ernaar om de gekozen beschermhoes binnen 2 werkdagen bij jou thuis te hebben. Zo weet je zeker dat jouw parasol niet lang in de regen staat! Doordat wij ons specialiseren in beschermhoezen, waaronder parasolhoezen, ben je verzekerd van het beste advies over parasolhoes van Aerocover. Hiervoor kan je gemakkelijk contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice, ze helpen je graag verder!

 

Filter
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x