Logo

Loungestoelhoes

Sorteren op:

Met een loungestoelhoes kunt u op elk gewenst moment

genieten van uw loungestoel

Even een moment voor uzelf. Alleen languit in de zon met een koud drankje. Of juist bijkletsen met vrienden op uw comfortabele loungeset. Zelfs direct na een regenbui wanneer de zon ineens weer tevoorschijn komt. De loungestoelhoes houdt zowel uw kussens als uw stoel droog. Gesleep met kussens is niet meer nodig. Ook voor uw soort loungestoel is er een geschikte hoes.

Voor elke loungestoel een passende loungestoelhoes

Met een loungestoelhoes kunt u op elk gewenst moment genieten van uw loungestoel. Uw loungestoel beschermen? Dit kan doormiddel van Aerocover loungestoelhoezen die wij u aanbieden. Een loungestoelhoes zorgt ervoor dat je je loungestoel kunt onderdekken tegen weersomstandigheden. De loungestoelhoes is geschikt voor het onderdekken van de loungestoel, als onderdeel van uw loungeset/ tuinset. 

Met deze Aerocover hoezen beschermt u de loungestoel optimaal. De hoezen zijn gemaakt van ripstop polyester. De hoes is voorzien van ademend membraam, waardoor de hoes condens en schimmelvorming tegengaat door de wisselende temperaturen. Dit zorgt ervoor dat u de kussens in de zomerperiode in uw loungestoel kunt laten liggen, doordat de hoes hiervoor voldoende bescherming geeft. Net zoals alle andere soorten hoezen, heeft de loungestoelhoes een rijgkoord met stoppers. Zo zorgt u ervoor dat de hoes stevig over de loungestoel kan worden bevestigd, zodat deze goed blijft zitten. Ook is de hoes voorzien van bevestigingsgespen, deze bevestigd u om de poten van de loungestoel. Kortom, bescherm je loungestoel eenvoudig tegen vuil, weers -en windinvloeden met de loungestoelhoes van het bekende merk Aerocover. Hierdoor geeft u uw loungestoel een extra lange levensduur. 

Drie verschillende soorten loungestoelhoezen: 

Aerocover hoes loungestoel met de afmetingen: 100cm x 100cm x 70cm

Deze is geschikt voor een loungestoel met een lage rugleuning. Hiermee wordt bedoeld dat de armleuningen gelijklopen met de rugleuning. 

Aerocover hoes loungestoel met de afmetingen: 75cm x 78cm x 65/110cm

Deze hoes is geschikt voor loungestoelen met een hoge rugleuning. Hiermee wordt bedoeld dat de rugleuning hoger is dan de armleuningen. Dit zorgt er onder ander voor dat de hoes mooi om de stoel valt en het water er goed vanaf kan lopen. De voorkant van de hoes is 65 cm en de achterkant van de hoes is 110 cm.  

Aerocover hoes loungestoel met de afmetingen: 75cm x 78cm x 65/90cm

Deze hoes is geschikt voor loungestoelen met een hoge rugleuning. Hiermee wordt bedoeld dat de rugleuning hoger is dan de armleuningen. Dit zorgt er onder ander voor dat de hoes mooi om de stoel valt en het water er goed vanaf kan lopen. De voorkant van de hoes is 65 cm en de achterkant van de hoes is 90 cm. 

U heeft nodig de best bijpassende hoes te kiezen: de lengte en breedte van de stoel, de hoogte van de voorkant van de stoel en de hoogte van de achterkant van de stoel. Bij alle bovenstaande hoezen kunt u de afmetingen bekijken. U kiest de hoes die het beste aansluit op de afmetingen van uw gemeten loungebank. 

Duurzame beschermhoes voor duurzaam gebruik van uw

loungeset 

Alle loungestoelhoezen worden geleverd met een vaste opbergtas. Door het lichte gewicht en het dunne materiaal is de hoes makkelijk op te vouwen en neemt het niet veel plaats in. Wilt u weten welke loungstoelhoes u precies nodig heeft? Of heeft u vragen over onze beschermhoezen? Neem contact op met onze afdeling klantenservice. Wij helpen u graag!

Filter
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x