Loungesethoes

Sorteren op:

Sale
Beschermd uw L-vormige loungeset tegen verschillende weersinvloeden en verlengd de levensduur.
€64,95 €59,75
Steunset voor uw tuinsethoes of loungesethoes - Gratis thuisbezorgd!
€24,95
Bescherm uw loungebank eenvoudig met de Aerocover beschermhoes 205x100x70h cm.
€52,95
Bescherm uw loungeset met de L vormige loungesethoes van Aerocover 220x220x70 cm.
€69,95
Bescherm uw loungebank eenvoudig met de Aerocover beschermhoes 250x100x70h cm.
€64,95
Bescherm uw loungestoel optimaal met de Aerocover loungestoelhoes
€39,95
Bescherm uw loungeset met de L vormige loungesethoes van Aerocover 255x255x70 cm.
€82,95
Beschermd uw loungeset tegen verschillende weersinvloeden en verlengd de levensduur.
€59,95
Beschermd uw l-vormige loungesethoes tegen verschillende weersinvloeden en verlengd de levensduur.
€69,95
Bescherm uw loungeset met de L vormige loungesethoes van Aerocover 3300x255x70 cm. - Deze loungesethoes heeft de lange kant links
€99,95
Rechthoekige lounge bank hoes 170x100x70 cm. van Aerocover - Gratis thuisbezorgd!
€47,95
Bescherm uw loungeset met de L vormige loungesethoes van Aerocover 235x235x70 cm.
€74,95

Loungeset hoes

Even een moment voor uzelf. Alleen languit in de zon met een koud drankje. Of juist bijkletsen met vrienden op uw comfortabele loungeset. Zelfs direct na een regenbui wanneer de zon ineens weer tevoorschijn komt. De loungesethoes houdt zowel uw kussens als uw meubels droog. Gesleep met kussens is niet meer nodig. Ook voor UW loungeset is bij ons een geschikte hoes verkrijgbaar.

Voor elke loungeset een passende beschermhoes

Of uw loungeset in een L-vorm of in een hoek (vierkant) is opgesteld, voor elke soort en maat loungeset kunt u bij ons terecht voor een passende beschermhoes. Ook voor losse loungestoelen. Wij leveren hoezen in diverse maten en vormen:

Met het rijgkoord en de stoppers, die aan twee kanten van de hoes bevestigd zijn, kunt u de loungesethoes stevig aantrekken en kan de wind de hoes niet lostrekken. De L-vorm hoezen zijn daarnaast voorzien van gespen voor extra stevigheid.

 3 stappen om het juiste formaat loungesethoes te kiezen:

  1. Bepaal de gewenste opstelling zoals u uw loungeset wilt afdekken. Kies bij een hoekopstelling bijvoorbeeld voor een L-vormige loungeset hoes, eventueel aangevuld met afzonderlijke hoezen voor de stoelen en tafels indien u de opstelling wilt laten staan voor direct gebruik. Wanneer u de mogelijkheid heeft om de elementen tegen elkaar aan te schuiven, kunt u kiezen voor een rechthoekige hoes.
  2. Meet de lengte, breedte en hoogte van de gehele opstelling.
  3. Kies een hoes die aan uw metingen voldoet en houd rekening met een speling van 5-10 cm om de hoezen gemakkelijk te plaatsen en weer te verwijderen. 

Beschermhoes voor duurzaam gebruik van uw loungeset

Alle loungesethoezen zijn vervaardigd van duurzaam polyester met een ademend membraan dat condens- en schimmelvorming minimaliseert. De hoezen bieden bescherming tegen vuil, dierenuitwerpselen, UV-stralen en allerlei weersomstandigheden.

Alle hoezen worden geleverd met een vaste opbergtas. Door het lichte gewicht en het dunne materiaal is de hoes makkelijk op te vouwen en neemt het niet veel plaats in. 

Loungeset hoes juist gebruiken

Bij het gebruik van een loungesethoes is het belangrijk dat er geen water op de hoes blijft staan. Het best kan je dus een hoog punt creëren. Als het water namelijk op de hoes blijft staan heb je kans dat je condensvorming krijgt in de hoes en dat je kussens alsnog nat worden. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Met dit gegeven is het dan ook handigere om de losse elementen van een loungeset appart af te dekken. Je kan ook kiezen voor een vierkante loungeset hoes maar wij adviseren eigenlijk altijd om een l vorm loungeset hoes te gebruiken. Van zo’n loungeset hoes is de oppervlakte veel minder groot en zal het water er dus veel beter vanaf lopen. Bijna alle loungeset hoezen van Aerocover hebben we op voorraad liggen en kunnen we binnen 2 dagen bij u thuisbezorgen.

Wilt u weten welke loungesethoes u precies nodig heeft? Of heeft u vragen over onze beschermhoezen? Neem contact op met onze afdeling klantenservice. Wij helpen u graag.

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x