Verzenden & retourneren

Gratis verzending naar Nederland, België en Duitsland

De beschermhoezen die u bij tuinsethoeskopen.nl koopt worden altijd gratis thuisbezorgd. Als u de beschermhoes op werkdagen voor 12:00 uur besteld wordt deze nog dezelfde dag verzonden en normaal gesproken heeft u deze dan ook de volgende werkdag in huis. De levering van de beschermhoes wordt uitgevoerd door DPD, op de dag van levering krijgt u in de ochtend een mailtje met track en trace gegevens zodat u zelf kunt zien hoe laat het pakketje ongeveer bezorgd zal gaan worden. Als u niet aanwezig bent zal het pakket afgegeven worden bij het dichtstbijzijnde DPD parcelshop en een kaartje in uw brievenbus gedaan worden waar u pakketje afgegeven is. 

*Op werkdagen besteld voor 12 uur, wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Retourneren en ruilen

Bij Tuinsethoeskopen.nl heeft u de mogelijkheid uw bestelling te retourneren of te ruilen. Hier moet u dan binnen 14 dagen ná levering van de bestelling melding van maken. Ook is het mogelijk om zonder melding te retourneren, het product dient dan binnen 14 dagen, voorzien van herroepingsformulier, (zie hieronder) retour gestuurd te zijn.  U heeft na het maken van de melding nog 14 dagen de tijd om uw producten te retourneren. Wij raden u aan bij het afhalen of bij bezorging uw bestelling te controleren. Mocht deze incompleet of beschadigd zijn, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Artikelen die u wilt retourneren dienen in een zo oorspronkelijk mogelijke verpakking aangeboden te worden, tevens dient het product ongeschonden zijn. Mocht het product toch beschadigd zijn dan kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen. Wij zullen in beide gevallen het aankoopbedrag aan u terugbetalen inclusief de verzendkosten, binnen enkele werkdagen, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat de producten retour zijn gekomen, of tot het moment dat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. De kosten voor retour zending zijn voor uw rekening. Wanneer een retour of omruiling bij u afgehaald dient te worden zijn de kosten hiervan €6,95

Moet ik een reden voor het retour zenden aangeven?

Bij Tuinsethoeskopen.nl is het niet verplicht aan te geven waarom u uw aankoop retour wilt doen, uiteraard stellen wij dit wel op prijs!

Hoe kan ik mijn bestelling retour zenden?

Heeft u een artikel welke u terug wilt sturen, neemt u dan contact met ons op. Wilt u een artikel retour brengen, dan kan dit op kantoortijden in onze winkel in Opheusden. Dalwagensweg 17, 4043 MS Opheusden

Herroepingsformulier

Wilt u uw bestelling herroepen? Dit is mogelijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst bestelling. Wilt u hier gebruik van maken vul dan het herroepingsformulier correct in en verstuur deze binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling naar info@tuinsethoeskopen.nl of per post naar Dalwagenseweg 17, 4043 MS Opheusden t.a.v. Retour webshop.

Ook is het mogelijk om uw bestelling te retourneren zonder voorafgaande melding. Het is dan van belang dat uw bestelling, voorzien van herroepingsformulier, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, retour gestuurd te is. 

Voor het retourneren van u bestelling, of een gedeelte hiervan, kunt u onderstaand adres gebruiken:

Van der Garde Warenhuis B.V.
T.a.v. Retour Tuinsethoeskopen.nl
Dalwagenseweg 17
4043 MS  Opheusden

PDF: Herroeppingsformulier

U kunt in plaats van ons eigen formulier ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar dat is niet verplicht.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x