Logo

Vierkante loungesethoes

Sorteren op:

Met een vierkante loungesethoes kunt u op elk gewenst

moment genieten van uw tuinset

Even een moment voor uzelf. Alleen languit in de zon met een koud drankje. Of juist bijkletsen met vrienden op uw comfortabele loungeset. Zelfs direct na een regenbui wanneer de zon ineens weer tevoorschijn komt. De loungesethoes houdt zowel uw kussens als uw meubels droog. Gesleep met kussens is niet meer nodig. Ook voor uw loungeset is bij ons een geschikte hoes verkrijgbaar.

Voor elke loungeset een passende vierkante

loungesethoes

Een vierkante loungesethoes zorgt ervoor dat je je meubels onder één grote hoes kunt onderdekken tegen weersomstandigheden. Doordat het één grote loungesethoes is, is dit zeer gemakkelijk af te dekken in tegenstelling tot verschillende hoezen over meerdere onderdelen. Het scheelt een hoop werk voor uw gehele loungeset, inclusief onderdelen zoals hockers en loungestoelen/diningstoelen één grote hoes te gebruiken waar alles onder past. Hier loopt u bijvoorbeeld tegenaan zodra u weet dat het binnen korte tijd gaat regenen. De gehele set is snel ondergedekt doormiddel van één grote hoes waar alles onder past. Maar ook andersom, zodra de weersomstandigheden weer aangenaam zijn, om weer gebruik te maken van de set. Dan is het de taak één hoes van alle bedekte tuinmeubelen af te halen. Hierdoor kun je weer snel en optimaal genieten van alle tuinmeubelen op uw terras. De hoes is verkrijgbaar in verschillende maten, dus ook in de maten van uw loungeset. U heeft nodig: de maximale lengte, breedte en hoogte van alle meubelen die u zo dicht mogelijk en eventueel gestapeld bij elkaar heeft gezet. U kunt bij bovenstaande hoezen alle afmetingen bekijken. U kiest vervolgens de hoes die het beste aansluit op de afmetingen van uw gemeten tuinmeubelen. Eén grote hoes over alle meubelen op uw terras staat strak en overzichtelijk. Ook crëert u hierdoor meer ruimte in uw tuin. Net zoals de andere hoezen van Aerocover, heeft de loungesethoes een rijgkoord met stoppers. Deze zitten aan beide kanten bevestigd zodat u stevig kan bevestigen. 

Duurzame beschermhoes voor duurzaam gebruik van uw

loungeset 

Alle loungesethoezen zijn vervaardigd van duurzaam polyester met een ademend membraan dat condens- en schimmelvorming minimaliseert. De hoezen bieden bescherming tegen vuil, dierenuitwerpselen, UV-stralen en allerlei weersomstandigheden. Alle hoezen worden geleverd met een vaste opbergtas. Door het lichte gewicht en het dunne materiaal is de hoes makkelijk op te vouwen en neemt het niet veel plaats in. 

Wilt u weten welke loungesethoes u precies nodig heeft? Of heeft u vragen over onze beschermhoezen? Neem contact op met onze afdeling klantenservice. Wij helpen u graag.

Filter
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x