Logo

Over ons

Waarom kopen bij tuinsethoeskopen.nl?

Een beschermhoes voor je tuinset, loungeset, parasol of barbecue wordt door veel bedrijven aangeboden, maar waarom koop je nu jouw hoes bij tuinsethoeskopen.nl? In onderstaand artikel vertellen we je wie we zijn en wat je van ons kan verwachten.

Wie is tuinsethoeskopen.nl?

Tuinsethoeskopen.nl is een onderdeel van Van der Garde Tuinmeubelen. Omdat we merkten dat er veel vraag is naar een goede beschermhoes voor tuinmeubelen hebben we besloten om hier speciaal een aparte webshop voor op te zetten waarin we nog beter onze hoezen kunnen presenteren. Van der Garde Tuinmeubelen is de specialist op het gebied van tuinmeubilair en heeft winkels in Opheusden, Duiven en Apeldoorn. Ons bedrijf bestaat inmiddels meer dan 70 jaar en in 2015 zijn we uitgeroepen tot "beste tuinmeubelwinkel 2015". Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Winnaar beste tuinmeubelwinkel 2015

 

Wat kan je verwachten van tuinsethoeskopen.nl?

Tuinsethoeskopen.nl heeft een divers aanbod aan tuinsethoezen, loungesethoezen, parasolhoezen en kussentassen. Dit resulteert dat er altijd een beschermhoes is voor jouw tuinset. We werken alleen met merken die garant staan voor absolute kwaliteit zoals: Aerocover. Bestel je de beschermhoes voor 12:00 uur dan verzenden wij hem nog dezelfde dag en normaal gesproken kan je er dan van uitgaan dat je bestelling dan de volgende dag thuisbezorgd wordt, overigens doen we dit geheel gratis. 

Advies bij tuinsethoeskopen.nl

Advies voordat je wat koopt vinden we bij tuinsethoeskopen.nl erg belangrijk en hier besteden we dan ook erg veel aandacht aan. Dit kun je zien door de beschrijving die bij elk product vermeld is. Mocht je je antwoord in deze informatie nog niet kunnen vinden, of wil je gewoon persoonlijk advies, dan kun je ons bereiken op 0488441220 (maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur) of mailen naar [email protected]. Wij helpen u graag.

Sterke punten van Tuinsethoeskopen.nl

  • Gratis thuisbezorgd
  • Alles op voorraad
  • Voor 12:00 uur besteld zelfde dag verzonden
  • Advies, wij van tuinsethoeskopen.nl helpen u graag
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x