Logo

Aerocover tuinsethoes

Sorteren op:

Aerocover tuinsethoezen

Je tuinset is een waardevolle investering en wil je graag goed beschermen met een Aerocover tuinsethoes. De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat er voor elke tuinset een passende hoes is. De Aerocover tuinsethoes is gemaakt van ripstop polyester daardoor super stevig en beschermt het jouw tuinset optimaal. Zonder tuinsethoes kan jouw tuinset snel beschadigd raken door de verschillende weersomstandigheden dat kan leiden tot verkleuring, roest of andere schade. Daarom is de Aerocover tuinsethoes dé ideale oplossing. 

De Aerocover tuinsethoes

Het goed beschermen van je tuinset doe je door middel van een Aerocover tuinsethoes. De tuinsethoes kenmerkt zich door het stevige materiaal. De hoes is namelijk gemaakt van ripstop polyester. Dit materiaal gaat scheuren tegen door zijn speciale principe. De Aerocover tuinsethoes is waterdicht, UV-bestendig en ademend. Dit is belangrijk bij een tuinsethoes, want zo voorkom je schimmel en condensvorming. Hierdoor weet je dat je tuinset altijd droog staat ongeacht de weersomstandigheden. Bekijk hier een filmpje hoe het ademen van de hoes werkt. Doordat de hoezen verkrijgbaar zijn in verschillende maten en vormen is er voor elke tuinset een passende Aerocover tuinsethoes. 

Materiaal van de Aerocover tuinsethoes 

De Aerocover tuinsethoes is dus gemaakt van ripstop polyester wat betekent dat er allemaal lijntjes over de tuinsethoes zijn gemaakt. Deze lijntjes hebben als functie dat mocht er een gat in de hoes komen deze niet verder kan scheuren. Ten opzichte van andere tuinsethoezen blijft het materiaal soepel en bij een PVC-beschermhoes is dit niet het geval. Andere tuinsethoezen worden vaak als het koud is stijf en als je ze dan over set doet scheuren ze vaak. Bij de Aerocover tuinmeubelhoes is dat niet mogelijk. Ons assortiment bestaat uit diverse maten en daarom is het belangrijk om te weten welke geschikt is voor jou. Het beste is om een beschermhoes te kiezen die ietwat groter is, zodat die gemakkelijk over de tuinset te krijgen. Om vochtplekken te voorkomen raden wij aan om ervoor te zorgen dat de hoes het tafelblad niet raakt. Je kunt hiervoor een steunset van Aerocover gebruiken of bijvoorbeeld iets wat in de tuin staat zoals een bloempot.

Waarom kiezen voor een Aerocover tuinsethoes

Allereerst is een Aerocover tuinsethoes super stevig en beschermt het jouw tuinset optimaal. Zonder tuinsethoes kan jouw tuinset snel beschadigd raken door de verschillende weersomstandigheden wat kan leiden tot verkleuring, roest of andere schade. Door het gebruiken van de Aerocover tuinsethoes hou jij je tuinset langer schoon en verleng je de levensduur van je tuinset. De Aerocover tuinmeubelhoes is ook nog is makkelijk in gebruik. Aan de onderkant van de beschermhoes is een rijgkoord met stoppers gemaakt. Zo zorg je ervoor dat de hoes mooi strak om de tuinset komt te zitten en de wind er bijna niet onder kan komen. Ook zijn er nog bevestigings gespen aan de onderkant gemaakt die je bijvoorbeeld om de poot van je tuinstoel kunt maken. Kortom, op zoek naar een goede beschermhoes voor je tuinsethoes dan is de Aerocover tuinsethoes wat je zoekt. Heb je nog vragen? Dan willen wij deze graag voor je beantwoorden. Stel je vraag telefonisch en je krijgt direct je antwoord of stuur een mail. Een mail beantwoorden wij altijd binnen 1 werkdag

Veel gestelde vragen over Aerocover tuinsethoezen

Wat is het materiaal van de Aerocover hoes?

De Aerocover beschermhoes loungeset is gemaakt van ripstop polyester. Er lopen lijntjes over de hoes. De functie van deze lijntjes is, dat mocht er een gat in de hoes komen deze niet verder kan scheuren. De Aerocover beschermhoes is waterdicht, Uv-bestendig en ademend. Dit is van belang bij een beschermhoes, want zo voorkom je schimmel- en condensvorming. De hoes staat bekend om het feit dat de hoes kan ‘’ademen’’. De Aerocover hoes blijft ook erg soepel wanneer het koud is.

Zijn Aerocover tuinsethoezen waterdicht?

Nee, Aerocover tuinsethoezen zijn niet waterdicht maar wel waterbestendig. De stof van de Aerocover hoes is wel waterdicht en de naden zijn waterbestendig. Deze naden zijn aan de bovenzijden afgedicht met waterdichte tape. Ondanks de tape kunnen de naden nooit 100% waterdicht worden gemaakt. Het is belangrijk om een hoog punt te maken, zodat het water altijd van de hoes af kan glijden. Hierdoor ontstaan er geen waterplassen op je hoes. Voor de ventilatie mag je nooit de hoes plat op een tafelblad leggen. Zo kan de hoes niet meer ademen. 

Kun je een Aerocover tuinsethoes wassen?

Ja, dat kan met water en groene zeep.Doe je tuinsethoes nooit in de wasmachine. De beschermhoes kan hier helemaal niet tegen en verliest daardoor zijn bescherming. Schoonmaken doe je met een zachte borstel en groene zeep. Eerst spoel je de hoes goed af met water. Daarna breng je de groene zeep al wrijvend aan op de tuinsethoes. Even goed borstelen en dan afspoelen met water. Je loungesethoes is nu weer schoon en klaar voor gebruik zodra die is opgedroogd.

Filter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x