Logo

Aerocover tuinsethoes

Sorteren op:

AeroCover tuinsethoes

Je tuinset is een waardevolle investering en verdient de beste bescherming met een AeroCover tuinsethoes. Deze hoezen zijn verkrijgbaar in diverse maten en vormen, waardoor er altijd een perfect passende hoes is voor jouw tuinset. De AeroCover tuinsethoes, gemaakt vaan duurzaam ripstop polyester, biedt een superieure bescherming tegen de element. Zonder een tuinsethoes kan jouw tuinset snel worden aangetast door verschillende weersomstandigheden. Dit kan zorgen voor verkleuring, roest en meer tot gevolg. Ontdek hier waarom de AeroCover tuinsethoes dé ideale oplossing is! 

De voordelen van een AeroCover tuinsethoes

Het behoudt van je tuinset begint met de AeroCover tuinsethoes. Deze onderscheidt zich door het gebruik van ripstop polyester. Dit materiaal is bestand tegen scheuren dankzij een speciaal ontworpen stof. Dit materiaal zorgt ervoor dat scheuren geen kans krijgt. De AeroCover tuinsethoes is niet alleen waterdicht en UV-bestendig, ook ademend! Deze eigenschappen zijn cruciaal omdat ze schimmel en condensvorming voorkomen. Op deze manier blijft je tuinset altijd droog, ongeacht het weer. Door de verschillende vormen en maten is er altijd een geschikte AeroCover tuinsethoes voor jou. 

Benieuwd hoe dit precies werkt? Bekijk hier een filmpje van AeroCover. 

Het duurzame materiaal van de AeroCover tuinsethoes

De AeroCover tuinsethoes is gemaakt van ripstop polyester. Hierbij zijn er speciale lijnen over de hoes aangebracht om scheuren te voorkomen. In tegenstelling tot andere tuinsethoezen behoudt tit materiaal zijn souplesse. Zelfs bij koude temperaturen! Bij andere merken wordt het scheuren vaak veroorzaakt wanneer de tuinsethoes stijf wordt in de kou. Om vochtplekken te voorkomen, raden we je aan om ervoor te zorgen dat de hoes het tafelblad niet raakt. Je kunt hiervoor een steunset van AeroCover gebruiken of een object uit je tuin, zoals een bloempot. 

Waarom kiezen voor een Aerocover tuinsethoes?

Een AeroCover tuinsethoes biedt optimale bescherming en verlengt de levensduur vana je tuinset. Zonder een goede hoes kan je tuinset snel schade oplopen door wisselende weersomstandigheden. De schade kan verkleuring, roestvorming of bijvoorbeeld schimmel zijn. De AeroCover tuinsethoes is bovendien eenvoudig in gebruik. Door het rijgkoord en stoppers aan de onderzijde van de hoes stevig te bevestigen, voorkom je dat de wind eronder komt. Ook zijn er bevestigingsgespen aan de onderkant voor extra stabiliteit. Kortom, als je op zoek bent naar de beste beschermhoes voor jouw tuinset, dan is de AeroCover precies wat je nodig hebt! Heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en bieden snel en deskundig advies.

Veel gestelde vragen over AeroCover tuinsethoezen

Wat is het materiaal van de AeroCover hoes?

De AeroCover beschermhoes loungeset is gemaakt van ripstop polyester. Er lopen lijntjes over de hoes. De functie van deze lijntjes is, dat mocht er een gat in de hoes komen deze niet verder kan scheuren. De AeroCover beschermhoes is waterdicht, Uv-bestendig en ademend. Dit is van belang bij een beschermhoes, want zo voorkom je schimmel- en condensvorming. De hoes staat bekend om het feit dat de hoes kan ‘’ademen’’. De AeroCover hoes blijft ook erg soepel wanneer het koud is.

Zijn AeroCover tuinsethoezen waterdicht?

Nee, AeroCover tuinsethoezen zijn niet waterdicht maar wel waterbestendig. De stof van de AeroCover hoes is wel waterdicht en de naden zijn waterbestendig. Deze naden zijn aan de bovenzijden afgedicht met waterdichte tape. Ondanks de tape kunnen de naden nooit 100% waterdicht worden gemaakt. Het is belangrijk om een hoog punt te maken, zodat het water altijd van de hoes af kan glijden. Hierdoor ontstaan er geen waterplassen op je hoes. Voor de ventilatie mag je nooit de hoes plat op een tafelblad leggen. Zo kan de hoes niet meer ademen. 

Kun je een AeroCover tuinsethoes wassen?

Ja, dat kan met water en groene zeep.Doe je tuinsethoes nooit in de wasmachine. De beschermhoes kan hier helemaal niet tegen en verliest daardoor zijn bescherming. Schoonmaken doe je met een zachte borstel en groene zeep. Eerst spoel je de hoes goed af met water. Daarna breng je de groene zeep al wrijvend aan op de tuinsethoes. Even goed borstelen en dan afspoelen met water. Je loungesethoes is nu weer schoon en klaar voor gebruik zodra die is opgedroogd.

Filter
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x