Logo
test banner

Loungeset hoes waterdicht

Loungeset hoes waterdicht

Lees hier wat u moet weten over een waterdichte loungesethoes.

Waterdichte loungesethoes

Met een waterdichte loungeset hoes kunt u genieten op elk gewenst moment van uw loungeset. Met de waterdichte beschermhoes zorgt u ervoor dat als u even een moment voor uzelf heeft, lekker languit in de zon wilt liggen of juist lekker bij wilt kletsen met vrienden of familie kunt gaan zitten in een handomdraai. Door gebruik te maken van een loungeset hoes waterdicht zorgt u ervoor dat u niet telkens met de kussens hoeft te slepen, deze kunnen namelijk onder een waterdichte loungeset hoes, in de zomerperiode, gewoon blijven liggen. Wordt het nu winter of ga je de loungeset voor lange tijd niet gebruiken dan adviseren wij het wel om de lounge kussens naar binnen te halen of in ieder geval droog op te bergen. Het is namelijk zo dat door temperatuur verschillen het onvermijdelijk is dat er condensvorming ontstaat, dit wordt vaak ten onrechte gezien als het doorlekken van de beschermhoes. De hoezen van het bekende merk Aerocover heeft in de beschermhoes een ademend membraam wat ervoor zorgt dat deze condensvorming wel uit de hoes kan ontsnappen. 

 

Waterdichte tuinsethoes

Of je nu een gezellige tuinset hebt voor je terras of een elegante eettafel voor je buitenfeesten, het beschermen van je tuinmeubelen is van het grootste belang. Een essentieel onderdeel van deze bescherming is een hoogwaardige tuinsethoes. Deze hoes is specifiek ontworpen om je geliefde tuinset te beschermen tegen regen, sneeuw, UV-stralen en andere schadelijke invloeden van moeder natuur. Met een waterdichte tuinsethoes blijven je meubels droog en in topconditie, klaar voor gebruik wanneer je maar wilt.

 

Hier een filmpje van de werking van de Aerocover beschermhoes.

 

Voor elke loungeset een waterdichte loungesethoes.

Om de juiste keuze voor waterdichte loungesethoes te maken is het erg belangrijk om er voor te zorgen dat u de juiste afmeting voor uw loungeset heeft. Als je namelijk niet de juiste maat beschermhoes hebt dan gaat de beschermhoes als nog doorlekken. Voordat je dus een loungesethoes koopt is het erg belangrijk om te bepalen hoe je de loungeset af wilt dekken en wat de opstelling is. Als je namelijk een hoekbank hebt dan is het verstandig om gebruik te maken van een l vorm loungesethoes in plaats van een vierkante beschermhoes. Al onze beschermhoezen zijn voorzien van een rijgkoord aan de onderkant zodat de beschermhoezen goed bevestigd kunnen worden en mooi blijven zitten. Zorg er dus voor dat je de juiste maat loungesethoes voor jouw set hebt en zorg ervoor dat het water goed van de loungesethoes af kan lopen. Als er namelijk water op de hoes blijft staan en je dus "waterzakken" in je beschermhoes krijgt, is de kans op doorlekken ook aanwezig. Zorg dus gewoon voor een hoog punt in de beschermhoes zodat het water altijd van de hoes afloopt. Aerocover heeft hier speciaal een steunset voor ontworpen waarmee dit erg gemakkelijk gemaakt kan worden. 

 

Heb je nog vragen over een waterdichte loungesethoes? Stel je vraag dan onder dit artikel zodat we met zijn alle nog meer te weten komen. Uiteraard kan je je vraag ook mailen naar [email protected] of bellen naar 0488 441220.

loungeset hoes waterdicht

Reacties

 1. Gerhard Heierman Gerhard Heierman

  Goedemiddag Vivian,

  Bedankt voor je vraag.
  Voor deze afmetingen zou ik de volgende beschermhoes willen adviseren: https://www.tuinsethoeskopen.nl/aerocover-tuinsethoes-240x190x85-cm.html

 2. Vivian Nohar Vivian Nohar

  Heeft u ook een hoes voor deze afmeting:
  Breedte: 239 cm, Hoogte: 73 cm, Diepte: 181 cm, Hoogte zitting: 39

 3. Gerhard Heierman Gerhard Heierman

  Dat is een erg lastige maat. De hoes die veel te groot is maar wel het dichtst bij de afmetingen komt is deze beschermhoes: https://www.tuinsethoeskopen.nl/loungesethoes-250x200x70-cm.html

  Heeft u ook nog stoelen om de tafel heen staan?

 4. Tuinsethoeskopen.nl Tuinsethoeskopen.nl

  Goedemorgen Monique,

  Dit is inderdaad erg vervelend. Maar voor dit probleem is ook een oplossing.

  Hierover hebben we ook een artikel op ons blog gepost. Zie : https://www.tuinsethoeskopen.nl/blogs/blog/heeft-u-waterzaken-in-uw-tuinsethoes-wij-hebben-de/

  https://www.tuinsethoeskopen.nl/aerocover-steunset.html

  Laat je even weten of dit oplossing is?

  Gr,

  Gerhard

  Tuinsethoeskopen.nl

 5. Monique Peters Monique Peters

  Goedenavond wij hebben sinds kort een lounge set nu hebben wij er en hoes bij gekocht maar nu is het gaan regenen en nu blijft er allemaal water op de hoes staan zelfs zo veel dat tik en paar keer naar buiten moest om het er af te laten lopen is daar een oplossing voor vriendelijke groet

 6. bestelling van der garde bestelling van der garde

  Goedemorgen meneer/mevrouw de Jong,

  Het beste kunt u dan contact met ons op nemen per mail. Mijn collega's pakken het dan verder voor u op.

  Fijne dag gewenst.

 7. de Jong de Jong

  Goedeavond, ik heb een loungeset in L vorm van 222 bij 210 en 75 hoog en 85 diep. Hebben jullie hier een afdekhoes voor.

 8. Gerhard Heierman Gerhard Heierman

  Goedemorgen Jolene,

  Bedankt voor uw vraag. Dit is een lastige maat en hier hebben we ook geen geschikte loungesethoes voor.

  Wat een optie kan zijn is om te gaan voor een loungesethoes van 400x300 cm. Dit is dan weer vrij groot en dus ook niet echt optimaal. Wellicht dat een op maat gemaakte beschermhoes dan een optie kan zijn. Een bedrijf dat dit voor u kan maken is www.skoy.nl.

  Met vriendelijke groet,

  Gerhard Heierman

  Tuinsethoeskopen.nl

 9. Jolene overes Jolene overes

  ik heb een loungeset van 3 70 bij 2.20. Zijn daar ook hoezen voor te verkrijgen?

 10. Gerhard Heierman Gerhard Heierman

  Goedemiddag Morris,

  Allereerst excuses voor mijn late reactie.

  De hoes maakt u het beste schoon met water, groene zeep en een borstel. Gebruik geen chemische middelen dit kan de hoes namelijk beschadigen.

  Met vriendelijke groet,

  Gerhard Heierman

  Tuinsethoeskopen.nl

 11. Morris Morris

  Hoe maak je de hoes schoon als deze na een vochtige winter met weinig zon helemaal groen aangeslagen is?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.