Logo
test banner

Heeft u waterzakken in uw tuinsethoes? Wij hebben de oplossing

Heeft u waterzakken in uw tuinsethoes? Wij hebben de oplossing

Heeft u last van waterzakken in uw tuinsethoes? Wij hebben de oplossing!

Waterzakken in tuinsethoes

Je hebt je tuinset netjes afgedekt met een goede tuinsethoes. Je denkt mooi klaar te zijn en je tuinset goed beschermt te hebben. Dan begint het te regenen en gaat er allemaal water in de hoes staan. De hoes gaat helemaal omhoog en je tuinset is niet meer beschermt. Je baalt als een stekker want je dacht het goed voor elkaar te hebben. Nou ja, dan maar weer naar buiten en de hoes weer goed doen. Schoenen aan en naar buiten. Eerst het water ervan af en de hoes weer goed naar beneden trekken. Herkent u dit? Dan hebben wij de oplossing voor u. 

 

Aerocover steunset

De steunset is speciaal ontworpen zodat je bovenstaande niet meer hebt. De set bestaat uit een verstelbare verhoging en zandzakjes. De verhoging zorgt ervoor dat je een hoog punt in het midden van de tafel hebt. Het water kan dan mooi weglopen en je hebt geen waterzakken meer. De zandzakjes kun je aan de hoes hangen. Dit zorgt ervoor dat je tuinsethoes mooi op zijn plaats blijft en je geen natte voeten meer hebt. Ook zorgt dit ervoor dat je tuinset optimaal beschermt wordt.

 

De Aerocover steun set kopen

 

De steun set van Aerocover koopt u eenvoudig online bij tuinsethoeskopen.nl. Wij garanderen u de laagste prijs. Bestelt u voor 12 uur dan wordt het de volgende werkdag al bij je thuisbezorgd. Uiteraard doen we dit gratis. Wacht niet langer en bescherm jouw tuinset nog beter. Heb je nog vragen over de steun set? Bel ons dan op 0488-441220 of mail naar [email protected]

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.