Logo
test banner

Tuinmeubel beschermen tijdens je vakantie

Zorg goed voor je tuinset of loungeset tijdens je welverdiende vakantie. Lees hier welke beschermhoes je nodig hebt.

Na een jaar hard werken komt de vakantie periode er weer aan. Zeer waarschijnlijk ga je lekker op vakantie. Geniet ervan en kom helemaal tot rust zodat je er het aankomende jaar weer fris tegen aan kunt. Voordat je op vakantie gaat loop je zeer waarschijnlijk nog een laatste controle rondje door je huis en tuin. Zitten de ramen dicht? alle deuren op slot?, etc. ect. Maar heb je er al aangedacht om je tuinmeubelen te beschermen met een Aerocover tuinsethoes of loungesethoes?

Loungesethoes

Met een Aerocover loungesethoes ben je er van gegarandeerd dat je loungeset goed beschermt is. De hoes is namelijk gemaakt van een ripstop polyester. Dit materiaal is ademend, soepel en beschermt jouw loungeset tegen weer en wind. Met de speciale l vormige loungesethoes is het zelfs mogelijk om je kussens onder de hoes te laten liggen. Het is uiteraard wel raadzaam als je op vakantie gaat en geen zicht op de set hebt om de kussens lekker droog op te bergen. Dan ben je er helemaal zeker van dat je na je vakantie lekker kunt genieten in je eigen tuin. De Aerocover hoezen zijn aan de onderkant voorzien van een rijgkoord. Hiermee is het mogelijk om de hoes onder de pootjes te haken van de loungeset. Zo zorg je ervoor dat de Aerocover loungesethoes ook bij wind goed blijft zitten. 

 

Tuinsethoes

Ook voor je tuinset heeft Aercover een mooie beschermhoes. Deze is net als de loungesethoes gemaakt van Ripstop polyester. In dit polyester zijn hele kleine vierkantjes gemaakt. Deze zorgen ervoor dat de Aerocover tuinsethoes soepel blijft en extra stevig is. Bij  het beschermen van een tuinset is het altijd van belang dat de hoes niet plat op de tafel komt te liggen. Als er dan namelijk water op de hoes gaat staan kan deze niet meer ademen. Dit resulteert er dan in dat er vocht plekken in je tafelblad komen. Zorg voor een hoog punt op je tafel zodat het water er goed vanaf kan lopen. Om een hoog punt in je tafel te creëren kun je gebruik maken van de Speciale Aerocover steunset.   

 

Kortom nog vrijer op vakantie gaan? Bescherm dan je tuin en loungeset! Twijfel je nu welke hoes er het beste om je set past? Bel ons dan op 0488 44 1220 of mail naar [email protected]. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste beschermhoes.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.