Logo
test banner

Kan mijn tuinset in de winter buiten staan?

Kan mijn tuinset in de winter buiten staan?

Wij krijgen vaak de vraag of het mogelijk is om je tuinset buiten te laten staan in de winter. In deze blog geven we je hier graag een antwoord op. lees snel verder

Ja natuurlijk kun je je tuinset buiten laten staan. Het is tenslotte een tuinset en deze is speciaal gemaakt om buiten te staan. Nu wil je natuurlijk wel dat deze mooi blijft en dat je er zo lang mogelijk plezier van hebt. Om er voor te zorgen dat je set mooi blijft en lang mee gaat maak je gebruik van een tuinsethoes

 

Tuinset in de winter buiten laten staan

Het is natuurlijk mogelijk om je tuinset in de winter buiten te laten staan. Nu is het in alle eerlijkheid beter als je je set binnen opbergt. Maar veel mensen hebben deze mogelijkheid niet en wat moet je dan doen? Om er voor te zorgen dat je tuinset droog staat is het verstandig om te kiezen voor een tuinsethoes. Deze zorgt ervoor dat je tuinmeubel mooi en droog blijft, er geen bladeren tussen je meubels komt. Ook zorgt een beschermhoes voor je tuinset ervoor dat het weer er niet in kan komen. Kortom langer plezier van je set en minder schoonmaakwerk? Kies dan voor een tuinsethoes.

 

Houten tuinset beschermen met een tuinsethoes?

Een tuinsethoes voor een houten tuinset raden wij af. Dit heeft er mee te maken dat hout moet kunnen ademen. Als dit namelijk niet kan zal er direct schimmelvorming optreden in het hout. Wilt uw uw houten tuinset toch beschermen in de wintermaanden dan is het raadzaam om ze binnen op te slaan of gebruik te maken van een teak olie. Een teak olie beschermt het hout namelijk ook. 

 

Tuinsethoeskopen.nl adviseert u graag

Twijfel je nu wat de beste beschermhoes is voor je tuinset neem dan contact op met Tuinsethoeskopen.nl. Wij staan met een specialistisch team klaar om uw vragen te beantwoorden. U kan uw vraag direct onder dit artikel stellen maar het is ook mogelijk om te bellen naar 0488441220 of te mailen naar [email protected]. Wij zullen u dan adviseren hoe u het beste uw tuinset kan beschermen in de wintermaanden. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.