Logo
test banner

Hoes voor parasol

  • Geplaatst op
  • Door Tuinsethoeskopen.nl
  • Geplaatst in parasolhoes
  • 0
Hoes voor parasol

Hoes voor uw parasol kopen? Lees hier welke parasolhoes u nodig heeft voor de optimale bescherming van uw parasol.

Hoes voor Parasol

Het is erg verstandig om een beschermhoes te gebruiken voor uw parasol. Een parasolhoes zorgt er namelijk voor dat de parasol een langere levensduur heeft en de parasol mooi schoon blijft. Ook zorgt het ervoor dat het doek van de parasol niet zo snel verkleurt. Kortom wilt u langer genieten van uw parasol zorg er dan voor dat u deze beschermt met de juiste parasolhoes.

 

Welke parasolhoes heeft u nodig? 

Er zijn eigenlijk twee type parasols. Namelijk de zweefparasol en de "normale" stokparasol. Een zweefparasol herkent u gemakkelijk. Hier staat de stok aan de zijkant van het parasoldoek. Een stokparasol heeft de staander in het midden van het parasoldoek. Voor deze parasols heb je verschillende parasolhoezen. Let dus goed op bij het kopen van een parasolhoes of u een hoes heeft voor een zweefparasol of voor een stokparasol. Uiteraard is het dan nog belangrijk welke maat parasol u heeft om een parasolhoes te kopen. 

 

Bekijk hier het complete aanbod parasolhoezen. Heeft hulp nodig bij het kopen van de juiste parasolhoes? Bel dan naar 0488-441220 of spreek ons aan via de chatfunctie op onze website. Uiteraard is het ook mogelijk om ons te mailen. [email protected]

 

 

 

 

 

 

Tuin

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.