Logo
test banner

Beschermhoes loungeset

 • Geplaatst op
 • Door Tuinsethoeskopen.nl
 • Geplaatst in loungesethoes
 • 0
Beschermhoes loungeset

beschermhoes loungeset - Lees hier waarom het verstandig is om je loungeset te beschermen

Beschermhoes loungeset

Het is erg verstandig om je loungeset te beschermen met de juiste beschermhoes. Dan zul je misschien zeggen, er zijn zo veel verschillende soorten beschermhoezen, en welke heb ik nu nodig. In dit artikel geven we je een paar tips waar je op moet letten bij het kopen van een beschermhoes voor je loungeset.

De juiste maat beschermhoes loungeset

Het is erg belangrijk dat je de juiste maat beschermhoes voor je loungeset hebt. Als je namelijk een te grote beschermhoes hebt dan zal deze erg gaan klapperen en bij "echte" wind is de kans erg groot dat je de hoes bij buren op kunt gaan halen. Hier wordt jij niet blij van en de buren zeer waarschijnlijk ook niet. Is de hoes te klein of zit deze erg strak dan is het ook niet goed, bij het afdekken zal er zeer waarschijnlijk erg aan de hoes getrokken moeten worden om hem om je loungeset te doen. Zorg er dus voor dat je de maat van je loungeset op meet een beschermhoes koopt die 10 tot 20 centimeter groter is. Lees het ook het artikel: loungeset beschermen van Van der Garde Tuinmeubelen. 

Populaire maten beschermhoezen zijn:

Ademende beschermhoes loungeset

Ook is het van belang om te kijken of de beschermhoes loungeset ademend is. Als dit namelijk het geval is gaat de beschermhoes condens en schimmelvorming tegen. Ook is het voordeel van een ademende beschermhoes dat je in de zomerperiode je kussens hier onder kunt laten liggen en het dus niet nodig is om deze telkens binnen op te bergen. Aerocover is een voorbeeld van het merk dat ademende beschermhoezen heeft maar ook Eurortrail heeft er diverse in het assortiment.

Hoe kan ik de beschermhoes loungeset vastzetten

De meeste beschermhoezen hebben aan de onderkant een trekkoord waarmee je de onderkant van de beschermhoes loungeset strak kunt zetten. Dit is namelijk erg belangrijk omdat dit er voor zorgt dat de wind er niet zo makkelijk onder kan komen. Ook zijn er hoezen die op de hoeken nog weer extra bevestiginsgespen hebben. Als je loungeset namelijk op pootjes staat dan is het mogelijk om deze gespen om de pootjes heen te doen wat als resultaat heeft dat de hoes nog mooier blijft zitten. 

beschermhoes loungesettrekkoord beschermhoes loungeset

 

Kortom wil jij je loungeset de beste bescherming geven die het nodig heeft? Bekijk dan welke maat u nodig heeft, is de beschermhoes ademend en kan ik hem goed vast zetten. Zijn al deze dingen aanwezig bij de beschermhoes die je op het oog hebt dan is dat de beschermhoes die je moet hebben. Mocht er vragen zijn na het lezen van dit artikel? Stel deze dan onder het bericht of bel ons op 0488441220. Uiteraard is het ook mogelijk om even een mailtje te sturen met je vraag over beschermhoes loungeset.

Reacties

 1. Gerhard Heierman Gerhard Heierman

  Goedemorgen Angelo.

  Wellicht dat onderstaande beschermhoes dan geschikt is voor uw loungeset.

  https://www.tuinsethoeskopen.nl/platform-loungesethoes-375x300x90xh30-70-rechts.html

 2. Angelo Vanelderen Angelo Vanelderen

  Beste zou graag een beschermhoes willen Lounge zetel( zie foto). Kan
  Je ook de 2 hoektafels mee inpakken. . Wat zijn de lever termijnen.Maat ongeveer 320 op 270 incl tafels . Groeten angelo

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.