Logo
test banner

Aerocover ervaringen

Aerocover ervaringen

Aerocover ervaringen. Bij tuinsethoeskopen.nl testen wij onze hoezen en gebruiken wij deze privé ook. Zo weten we precies wat we verkopen en wat het beste voor uw loungeset of tuinset is. Lees hier onze ervaring met een Aerocover beschermhoes.

Bij tuinsethoeskopen.nl is de filosofie dat wat we verkopen echt goed moet zijn. Maar hoe kom je daar nu achter? Juist, door het zelf te testen. Zo weten we wat er verwacht kan worden van een Aerocover beschermhoes en wat het na verloop van tijd gaat doen. Verkleurt het of juist niet? Blijft de hoes soepel of wordt het juist erg stijf waardoor het sneller scheurt? Is het handig in gebruik? Etc. etc. Op deze vragen ga ik vanuit mijn persoonlijke Aerocover ervaring een eerlijk antwoord op geven. Heb je als nog vragen die niet beantwoord zijn in deze blog? Stel ze dan onder deze pagina! Zo komen we allemaal nog meer te weten.

 

Persoonlijke ervaring met een Aerocover loungesethoes

Twee jaar geleden hebben we bij ons nieuwbouw huis een tuin aangelegd. Hier moest uiteraard ook een loungeset in. Deze hebben we gekocht bij Van der Garde Tuinmeubelen in Opheusden. Omdat we houden van een strak design hebben we gekozen voor de Menor loungeset van Suns. Voor deze set hebben we niet alleen gekozen om zijn looks maar ook vanwege het zitcomfort. De kussens zijn lekker dik waardoor we heerlijk kunnen relaxen. Nu heb je in een nieuwbouw huis niet veel ruimte om je kussens droog op te bergen en zo'n opbergkast in de tuin vinden we niet zo mooi. Vandaar dat we toen hebben besloten om te gaan voor een loungesethoes. 

 

Voor welke loungesethoes hebben we gekozen?

De Menor loungeset is 250 centimeter breed en 250 centimeter lang. Het tafeltje in het midden hoeft niet afgedekt te worden. Om het strakke idee te blijven houden hebben we gekozen voor een l-vormige loungesethoes. De hoes moest van zo'n goede kwaliteit zijn dat de kussens onder de hoes buiten konden blijven liggen. Dit wilde we graag in de eerste instantie omdat we geen ruimte hebben om ze droog op te bergen en in de tweede plaats zijn we ook best een beetje lui en hebben we geen zin om elke keer de kussens naar binnen en buiten te doen. Dit wetende zijn we op zoek gegaan naar de beste beschermhoes voor onze loungeset en kwamen we uit bij het merk Aerocover. Dit merk gaf aan dat de kussens onder de beschermhoes buiten konden blijven en dat de hoes ademend is. We kwamen uit bij de Aerocover l-vormige loungesethoes van 255x255 cm.

 

Aerocover ervaring

Nu zijn we inmiddels al weer 2 jaar verder en zijn we erg positief over de beschermhoes. In de zomerperiode laten we de kussens gewoon buiten onder de hoes. In de winterperiode halen we kussens wel naar binnen. Dit doen we in oktober en zodra we de eerste keer in het voorjaar buiten kunnen zitten leggen we de kussens weer op de set. En nu na 2 jaar blijven de kussens nog gewoon droog. Onze Aerocover ervaring is dan ook erg goed. De hoes verkleurt bijna niet en hij blijft ook gewoon soepel. 

 

Aerocover ervaring: gebruiksgemak

Ook is de Aerocover loungesethoes gemakkelijk te bevestigen over de loungeset. Vaak doen we dit even snel met zijn tweeën maar ook doe ik dit weleens alleen en dat is ook prima te doen. Onderaan de beschermhoes zitten een soort van lusjes waarmee je de hoes vast kunt maken aan de pootjes van de loungeset. Dit moet je wel echt iedere avond doen. Afgelopen zomer zijn we op vakantie geweest en waren we vergeten om de lusjes om pootjes van de loungeset te doen. Toen we na 10 dagen thuis kwamen van een heerlijke zonvakantie had het in Nederland gestormd en erg veel geregend. Onze hoes was van de loungeset gewaaid en je raad het al de kussens waren ook nat. Dus altijd even de lusjes om de pootjes van de set en dan heb je erg geen last van dat je hoes van je loungeset waait.

 

Ik hoop dat je wat hebt gehad aan mijn Aerocover ervaringen. Mocht je vragen hebben hoe ik de loungesethoes gebruik of heb je een vraag over een Aerocover beschermhoes? Stel hem dan hieronder. Ik probeer ze dan zo goed mogelijk te beantwoorden. 

 

Bekijk hier alle Aerocover loungesethoezen.

Reacties

 1. Gerhard Heierman Gerhard Heierman

  Goedemorgen Ad,
  Wat vervelend om te horen dat uw hoes stuk is! Het beste kunt u met dit probleem naar de winkel gaan waar u de beschermhoes heeft gekocht. Zij kunnen dan samen met u kijken naar een oplossing. Mocht er daar niet uit komen dan willen we altijd met u meekijken voor een oplossing.

  Met vriendelijke groet,
  Gerhard
  Tuinsethoeskopen.nl

 2. Ad janssen Ad janssen

  Hallo, medio mei 2022 hebben wij voor onze tuinmeubels een Aerocover bij Tuinwereld Kapel-Avezaath gekocht, (ruim 1/5 jaar hadden we er veel plezier van ) compleet met zandzakken / afstandhouder. Nu na flinke regen/ hagelbuien / wind stond er toch een plas water op de hoes, vannacht heeft het gevroren , helaas is er nu een scheur ontstaan waardoor deze nu lek is. Heeft U een advies wat U of ik daar aan kan doen om dit euvel te verhelpen
  Met vriendelijke groet
  Ad

 3. Gerhard Heierman Gerhard Heierman

  Goedemorgen Mustafa,

  Het beste kunt contact opnemen met het bedrijf waar u de beschermhoes hebt gekocht. Zij kunnen samen met u kijken naar een eventuele oplossing.

  Met vriendelijke groet,
  Gerhard
  Tuinsethoeskopen.nl

 4. Mustafa Ben Ali Mustafa Ben Ali

  ik heb Aerocover loungesethoek hoes L- vorm 255x255x100x70cm gekocht 1,5 jaar bij tuinosdorp plein.

  Helaas is hij na 1,5 jaar heel erg verkleurd en gaan scheuren.
  Voor de prijs wat ik heb betaald vind ik voor 1.5 jaar erg duur

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.