Logo
test banner

5 populairste loungesethoezen

5 populairste loungesethoezen

De 5 populairste loungesethoezen op een rijtje.

Zoek je de beste beschermhoes voor je loungeset, waarmee je jouw loungeset kan beschermen tegen weer en wind? Dan is er een grote kans dat je loungesethoes tot de "5 populairste loungesethoezen" hoort. Zit je maat of beschermhoes er toch niet bij, kijk dan naar ons complete assortiment beschermhoezen.

 

Laat in reactie onder dit bericht weten welke beschermhoes u nodig heeft en maak kans om deze te winnen.!

 

1. Aerocover loungesethoes l-vorm 255x255x100x70 cm.

De meest populaire hoes is de loungesethoes voor een hoekopstelling. Het voordeel van deze beschermhoes is dat deze de loungeset volgt. Dit zorgt er dan ook voor dat je loungeset perfect beschermt is tegen weersinvloeden. Zelfs je kussens kan je onder de hoes buiten laten liggen.  

 

meer informatie over de l vorm loungesethoes 255

Aerocover l vormige loungesethoes 255x255

2. Aerocover loungesethoes 270x210x70 cm.

Deze beschermhoes is speciaal voor een lounge diningset. De hoes heeft namelijk een korte en een lange kant. De hoes is rechthoekig en daarmee zorg je ervoor dat ook je tafel en de eventuele krukjes goed beschermt zijn. 

 

Meer informatie over de lounge dining hoes van Aerocover

 

3. Aerocover loungesethoes met trapeze hoek 270x270x70 cm.

Sinds 2014 zijn er al loungesets die een extra grote hoek hebben. Dit wordt ook wel een big corner hoek genoemd of een xl hoek. Zo'n grote hoek zorgt ervoor dat je ook in de hoek kan zitten in de loungeset en je dus als het ware een extra zitplaats hebt. De afmetingen van het big corner element is afwijkend van de normale loungesets en vandaar dat je dan ook een andere beschermhoes nodig hebt. De Aerocover loungesethoes met trapeze vorm is dan wat u zoekt.

 

Meer informatie over de l vormige loungesethoes met trapeze hoek 270x270

Aerocover l vorm loungesethoes 270x270 cm. trapeze

 

4. Aerocover l vormige loungesethoes 235x235x70 cm.

Op de 4e plaats is de Aerocover loungesethoes l vorm van 235 terecht gekomen. Deze beschermhoes volgt net als de best verkocht beschermhoes de vorm van de bank. Dit resulteert erin dat je set optimaal beschermt is en je de kussens onder de hoes kan laten liggen. 

 

Meer informatie over de l vorm loungesethoes 235x235 cm.

 

5. Aerocover loungestoelhoes 100x100x70 cm.

Bij al die lounge hoekbanken worden natuurlijk ook stoelen verkocht. En als je dan een l vormige loungesethoes hebt om je set af te dekken wil je natuurlijk ook je loungestoel goed beschermen. Dan heb je de Aerocover loungestoelhoes nodig. 

Meer informatie over de Aerocover loungestoelhoes.

Bovenstaand de populairste loungesethoezen. Mocht de beschermhoes die u nodig heeft hier niet tussen staan bekijk ons complete aanbod dan op de volgende link. -> https://www.tuinsethoeskopen.nl/loungesethoes/

 

Aerocover

Kenmerkend is dat de top 5 beschermhoezen allemaal van het merk Aerocover zijn. Dit is natuurlijk niet zomaar. De kwaliteit van deze hoezen is super goed. Dit heeft dan ook als resultaat dat deze zo hoog eindigen. Hier onder een filmpje waarin u de werking van de Aerocover beschermhoezen kunt zien. 

 

Bekijk hier de Aerocover loungesethoezen.

 

Reacties

 1. Gerhard Heierman Gerhard Heierman

  Goedemorgen Andre,

  Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend dat de beschermhoes stuk is gegaan.

  Het beste kunt even contact met onze klantenservice opnemen zodat we samen met u kunnen kijken naar een oplossing.

  Ons mailadres is [email protected]

  Met vriendelijke groet,
  Gerhard
  Tuinsethoeskopen.nl

 2. André Boom André Boom

  vorig jaar bij een tuincentrum een forse loungeset gekocht. Door de wind veel beweging in de hoes en al snel grote slijtplekken waardoor lekkage. Alle slijtplekken met ductape afgeplakt. Nu op vel plekken grote scheuren waardoor de hoes geen functie meer heeft.
  Inmiddels grote kussenbox van 180cm gekocht maar door het vlechtwerk van het deksel veel water op de hoes (ritsbaar) en door het gewicht van het water zijn de ogen van de hoes uitgescheurd waardoor de hoes vol met water kwam en de dikke kussens vol met water kwamen met schimmelvorming.
  Kunnen jullie voor een goede hoes zorgen? zo ja dan zal ik de maten opzoeken ik denk ongeveer 180x120 x120. En wat zijn de kosten dan ongeveer?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.