Logo
test banner

Tips en weetjes

  • Geplaatst op
  • 0
Tips en weetjes

Lees hier een aantal handige tips en weetjes.

Tips en weetjes

Wanneer je een prachtige loungeset, tuinstoel of ander tuinmeubel hebt gekocht, wil je deze natuurlijk wel zo lang mogelijk in top conditie houden. Daarom is het verstandig om je tuinmeubel(en) te beschermen met een stevige hoes. Hierbij moet je uiteraard wel op een paar belangrijke punten letten. Het is namelijk van groot belang dat een hoes voldoende kan ventileren. Zo moet je bijvoorbeeld nooit een hoes plat op een tafelblad leggen. Zorg altijd voor afstand tussen de hoes en het tafelblad. Hiervoor heeft AeroCover speciaal een steunset ontworpen zodat de hoes niet direct in contact komt met het tafelblad. Je wilt natuurlijk geen rare vochtvlekken in je tafelblad. Laat je kussens ook nooit voor langere tijd (weken) onder de hoes liggen. Haal geregeld de hoes van je tuinmeubel(en) zodat alles goed door kan luchten.

 

Hoogste punt

Het is heel belangrijk om een hoogste punt te creëren bij een afdekhoes. Denk maar bijvoorbeeld aan een tent, die heeft ook nooit geen plat dak. Het water moet namelijk van de hoes af kunnen lopen zodat je geen plekken krijgt waar de hoes helemaal door begint te zakken (ook wel waterzakken genoemd). Dit is eenvoudig te realiseren met het steunset van AeroCover.

 

Verkleuring

Alle beschermhoezen zullen uiteindelijk verkleuren. Hoe snel is afhankelijk van de sterkte van de zon en of de beschermhoes veel zonlicht vangt. Wanneer de beschermhoes onder een overkapping staat zal deze minder snel verkleuren. Belangrijkste is dat verkleuring geen afbreuk doet aan de daadwerkelijke functie van de beschermhoes. Namelijk het beschermen van je loungeset, tuinset, parasol, barbecue of vuurtafel.

 

Kussentas

Het is ook mogelijk om een kussentas aan te schaffen voor bescherming van je kussens. Toch gaat de voorkeur eerder naar een beschermhoes, waarom? Omdat een kussentas vaak zwaar wordt en minder ventileert. Wanneer je toch voor een kussentas kiest, ga dan voor meerdere kleine tassen in plaats van één grote tas. Kleinere tassen zijn namelijk gemakkelijker hanteerbaar.

Reacties

  1. Milan Milan

    Helaas doet de zon na verloop van tijd zijn werk. Maar bescherming verlengt het leven, het is waar.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.