Logo

Platinum Aerocover

Sorteren op:
Platinum Aerocover
Platinum Aerocover Steunset

Platinum Aerocover Steunset

Op voorraad

€32,95

Aerocover hoezen

Aerocover is een merk dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige beschermhoezen voor verschillende soorten tuinmeubelen. Sinds 2010 produceert Aerocover beschermhoezen die kunnen ademen, waardoor schimmel en condensvorming worden voorkomen. Het merk heeft een goede reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. 

Materiaal Aerocover 

Aerocover staat voor kwaliteit. De beschermhoezen zijn gemaakt  van ripstop polyester waardoor er allemaal lijntjes over de loungesethoezen zijn gemaakt. De functie van deze lijntjes is dat mocht er een gat in de hoes komen deze niet verder kan scheuren. In vergelijking met andere hoezen blijft het materiaal van de Aerocover beschermhoes soepel. Bij een PVC- beschermhoes is dit niet het geval deze wordt vaak stijf wanneer het koud wordt en als je die dan over de tuinmeubelen doet scheurt de hoes vaak.  Bij de Aerocover hoes is dat niet mogelijk. Om vochtplekken te voorkomen raden wij aan om ervoor te zorgen dat de hoes het tafelblad niet raakt. Je kunt hiervoor een steunset van Aerocover gebruiken of bijvoorbeeld iets wat in de tuin staat zoals een bloempot

Aerocover bij Tuinsethoeskopen.nl

Ons assortiment van Aerocover bestaat uit een ruim assortiment van beschermhoezen voor loungesets, tuinsets, ligbedden, tuinbanken, parasols en de barbecue. Elke hoes is ontworpen voor optimale bescherming voor verschillende weersomstandigheden. De Aerocover beschermhoes is waterdicht, UV-bestendig en ademend. Dit is belangrijk want zo voorkom je schimmel en condensvorming. De hoezen van Aerocver zijn veelzijdig en daarom geschikt voor een breed scala aan tuinmeubelen. Hierdoor hebben wij altijd een Aerocover hoes die past bij jouw tuinmeubelen!

Gebruiksvriendelijkheid van Aerocover 

Om je tuinmeubelen goed te beschermen tegen alle weersomstandigheden wil je natuurlijk een hoes die makkelijk in gebruik is. Aan de onderkant van de beschermhoes is een rijgkoord met stoppers gemaakt. Zo zorg je ervoor dat de hoes mooi strak om de tuinset komt te zitten en de wind er bijna niet onder kan komen. Ook zijn er nog bevestigingsgespen aan de onderkant gemaakt die je bijvoorbeeld om de poot van je tuinstoel kunt maken. De hoezen zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen worden gereinigd met een vochtige doek, zodat de hoes er als nieuw kan blijven uitzien. 

Aerocover is een goed merk voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige beschermhoezen voor hun tuinmeubelen. Het brede assortiment, hoge kwaliteit en de uitstekende functionaliteiten zorgen ervoor dat Aerocover een goede keuze is zodra het neerkomt op het kopen van beschermhoezen. 

Filter
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x