Logo

Aerocover loungesethoes

Sorteren op:

Aerocover loungesethoezen

Een loungeset is een grote investering die je goed kan beschermen met een Aerocover loungesethoes. De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zodat er voor elke loungeset een geschikte hoes is. De Aerocover loungesethoes is gemaakt van ripstop polyester daardoor super stevig en beschermt het jouw loungeset optimaal. Zonder hoes kan jouw loungeset snel beschadigd raken door verschillende weersomstandigheden. Daarom is de Aerocover loungesethoes de ideale oplossing.

De Aerocover loungesethoes 

Het goed beschermen van je loungeset doe je met een hoes van Aerocover. De loungesethoes van Aerocover staat bekend om zijn stevige materiaal. De hoes is namelijk gemaakt van ripstop polyester. Dit materiaal gaat scheuren tegen door zijn speciale principe. De Aerocover beschermhoes voor de loungeset is waterdicht, UV-bestendig en ademend. Dit is belangrijk bij een loungesethoes, want zo voorkom je schimmel en condensvorming. Bekijk hier een filmpje hoe het ademen van de hoes werkt. Doordat de hoezen verkrijgbaar zijn in verschillende vormen en maten is er voor elke loungeset een passende hoes van Aerocover. 

Materiaal van de Aerocover beschermhoes loungeset

De Aerocover beschermhoes loungeset is gemaakt van ripstop polyester waardoor er allemaal lijntjes over de loungesethoes zijn gemaakt. De functie van deze lijntjes is dat mocht er een gat in de hoes komen deze niet verder kan scheuren. In vergelijking met andere loungesethoezen blijft het materiaal van de Aerocover beschermhoes voor de loungeset soepel. Bij een PVC- beschermhoes is dit niet het geval deze wordt vaak stijf wanneer het koud wordt en als je die dan over de loungeset doet scheurt de hoes vaak.  Bij de Aerocover loungesethoes is dat niet mogelijk. Ons assortiment bestaat uit diverse maten en daarom is het belangrijk om te weten welke geschikt is voor jou. Het beste is om een beschermhoes te kiezen die ietwat groter is, zodat die gemakkelijk over de loungeset te krijgen is. Om vochtplekken te voorkomen raden wij aan om ervoor te zorgen dat de hoes het tafelblad niet raakt. Je kunt hiervoor een steunset van Aerocover gebruiken of bijvoorbeeld een bloempot.

Waarom kiezen voor een Aerocover hoes loungeset

Een Aerocover hoes voor de loungeset is super stevig en beschermt  jouw loungeset optimaal. Zonder loungesethoes kan jouw loungeset snel beschadigd raken door de verschillende weersomstandigheden wat kan leiden tot verkleuring, roest of andere schade. Door het gebruiken van de Aerocover loungesethoes hou jij je loungeset langer schoon en verleng je de levensduur van je tuinset. De Aerocover hoes voor de loungeset is ook nog is makkelijk in gebruik. Aan de onderkant van de beschermhoes is een rijgkoord met stoppers gemaakt. Zo zorg je ervoor dat de hoes mooi strak om de tuinset komt te zitten en de wind er bijna niet onder kan komen. Ook zijn er nog bevestigings gespen aan de onderkant gemaakt die je bijvoorbeeld om de poot van je tuinstoel kunt maken. Kortom, op zoek naar een goede hoes voor je loungeset dan is de Aerocover loungesethoes iets voor jou. Heb je nog vragen? Dan willen wij deze graag voor je beantwoorden. Stel je vraag telefonisch en je krijgt direct je antwoord of stuur een mail. Een mail beantwoorden wij altijd binnen 1 werkdag

Filter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x