Logo

Eurotrail

Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Op zoek naar een beschermhoes voor uw tuinset, loungeset of parasol? Eurotrail heeft voor bijna iedere tuinset een passende beschermhoes. Het hoezenmerk werkt met twee soorten hoezen, namelijk de Eurotrail basic covers en en de Eurotrail SFS Covers. 

Eurotrail Basic tuinsethoes

De beschermhoezen die vallen onder de basic lijn van eurotrail zijn eigenlijk gewoon de standaard beschermhoezen. Deze zijn gemaakt van 100% polyester, de naden van de beschermhoes zijn getapt en dit zorgt ervoor dat de hoezen waterdicht zijn. Aan de onderkant van de Eurotrail hoezen is een rijgkoord gemaakt wat ervoor zorgt dat de hoes mooi strak om de tuinset of loungeset blijft zitten. Zorg er wel altijd voor dat de beschermhoes niet plat op de tafel gaat liggen, als er namelijk water op de hoes gaat staan en deze dan plat op het tafelblad gaat liggen kan de tafel niet meer ademen en krijg je dus vlekvorming in de tafel. Zorg dus voor ventilatie in de beschermhoes. Buiten deze hoezen heeft Eurotrail de SFS beschermhoezen.

Eurotrail SFS tuinsethoes

SFS tuinsethoes is nieuw bij Eurotrail. De tuinsethoezen zijn bestaan uit 3 lagen, tussen deze lagen is een ademend membraam gemaakt. Door schommelingen in de temperatuur is het onvermijdelijk dat er condensvorming onder een tuinset of loungesethoes komt. Door het membraam in de hoes wordt dit tegen gegaan. Ook de ventilatie kappen aan de zijkant van de Eurotrail hoezen zorgen voor ventilatie. Het is dan nog wel steeds van belang om regelmatig te luchten zodat de set goed op kan drogen. Uiteraard beschermt de hoes ook tegen uv straling en gaat zo verkleuring van de loungeset of tuinset tegen. Kortom met de Eurotrail beschermhoezen krijgen uw tuinmeubelen de bescherming die ze verdienen. 

Heeft u vragen over de Eurotrail beschermhoes? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Filter
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x