Logo
test banner

6 voordelen van een Aerocover tuinsethoes

6 voordelen van een Aerocover tuinsethoes

Lees hier 6 voordelen van een Aerocover tuinsethoes

Voordelen van een Aerocover tuinsethoes

Veel mensen gebruiken tegenwoordig een beschermhoes voor hun tuinset. Maar waarom gebruikt men nu een beschermhoes van het merk. We hebben 6 voordelen daarom op een rijtje gezet. Lees ze hieronder en mocht je vragen hebben of opmerkingen reageer dan onder dit bericht. 

 

1. Ademende stof. 

Het eerste voordeel van een Aerocover tuinsethoes is dat de stof ademend is. Dan denk je wat maakt dit nu uit? Het ademen van de stof zorgt er namelijk voor dat het vocht onder hoes door de stof kan ontsnappen. Omdat het vocht weg kan reduceer je de kans op schimmelvorming. Bekijk het filmpje voor de werking de ademde stof.  

 

 2. Materiaal van de hoes. 

De Aerocover tuinsethoes is gemaakt van Ripstop polyester. Dit is een polyester stof waar een raster van vierkantjes over heen ligt. Dit zorgt ervoor dat de hoes soepel blijft en als er een klein gaatje in de hoes komt deze niet snel verder scheurt. 

 

3. Bevestiging van tuinsethoes aan de tuinset.

Aan de onderkant van de hoes is een zoom gemaakt. Door deze zoom is een koord gemaakt waarmee je de hoes strak kunt zetten. In de zoom zijn openingen gemaakt waar je het koord uit kunt trekken en de lus die dan ontstaat onder een stoel of tafelpoot kunt doen. Dit zorgt ervoor dat de tuinsethoes goed blijft zitten. 

 

4. Levensduur Aerocover tuinsethoes

De Levensduur van een Aerocover tuinsethoes is langer dan de levensduur van een andere beschermhoes. Dit komt door de speciale stof van het raster dat over de hoes is gemaakt. Een Aerocover beschermhoes is duurder dan een standaard hoes. Dit betaalt zich zeker weten terug door de uitstekende kwaliteit en het gemak van de beschermhoes. 

 

5. Garantie's

Ondanks dat de hoezen van erg goede kwaliteit zijn kan het altijd gebeuren dat er iets mis mee is. Op een Aerocover tuinsethoes zit standaard 1 jaar garantie op fabricage fouten. Dit garandeert u ervan dat de hoes van goede kwaliteit is en garant staat voor jarenlang plezier.

 

6. Diverse hoezen

Je tuinset heb je inmiddels goed beschermt maar je hebt ook nog een parasol, een loungeset of een barbecue die je graag wilt beschermen. Het mooiste is dan om dezelfde stoffen te gebruiken voor het beschermen van deze artikelen. Door dezelfde stoffen te gebruiken zorg je voor een eenheid van beschermhoezen in je tuin. 

 

Bij tuinsethoeskopen.nl hebben we alle maten van Aerocover in het assortiment. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoes kunt vinden voor je tuinset. Mocht je nu niet de juiste keuze kunnen maken en twijfel je bijvoorbeeld over de maatvoeringen. Neem dan contact met ons op via 0488-441220 of mail naar [email protected]. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe beschermhoes.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.