Logo
test banner

Facebookactie

  • Geplaatst op
  • Door Tuinsethoeskopen.nl
  • Geplaatst in Facebook
  • 0
Facebookactie

Facebookactie van Tuinsethoeskopen.nl - Lees hier de voorwaarden

Promoten

Tuinsethoeskopen bestaat bijna een jaar! Tijd voor een feestje. Wij willen onze website meer gaan promoten via social media. Een reden hiervan is natuurlijk om nóg meer mensen te blij te maken met onze beschermhoezen. Zodat binnenkort iedereen weet over onze ideale website… waar je met gemak jou bijpassende tuinmeubelhoes kunt bestellen! 

Social Media

Tuinsethoeskopen wilt zich graag meer bekend gaan maken via de Social Media.Om via de Social Media meer mensen te kunnen bereiken hebben wij sinds kort een facebook pagina.Via deze pagina hopen wij u en vele andere klanten op de hoogte te kunnen houden van het laatste nieuws en aanbiedingen! Maar natuurlijk ook om onze website meer te promoten, zodat binnenkort iedereen weet over tuinsethoeskopen.nl en daar met gemak zijn of haar tuinmeubelhoezen kan bestellen.Het leuke van Facebook is natuurlijk het laatste nieuws dat we kwijt kunnen aan al onze volgers! We hopen natuurlijk zoveel mogelijk volgers te krijgen zodat we veel mensen en hopelijk steeds meer mensen kunnen bereiken. 

Facebook – ACTIE

Wij hebben daarom ter introductie van onze Facebookpagina een leuke start-actie bedacht! We verloten een waardebon t.w.v. maar liefst €50 zodra we de 100 pagina likes hebben behaald. Je maakt kans om deze waardebon te winnen door het volgende te doen:

-Like de Facebookpagina: tuinsethoeskopen.nl https://www.facebook.com/tuinsethoeskopen/
-Like én deel het volgende bericht: https://www.facebook.com/tuinsethoeskopen/photos/a.551257138381141.1073741828.548353148671540/739151252925061/?type=3&theater

Met deze waardebon is het mogelijk om bijvoorbeeld een loungesethoes te kopen. Lees hier wat u moet weten over een loungesethoes.

De winnaar zal worden bekend gemaakt zodra de 100 pagina likes zijn bereikt! De waardebon is te besteden bij een bestelling van één of meerdere producten op tuinsethoeskopen.nl. Dit is één van de beginacties voor aankomende periode, dus dat betekent dat er nog veel meer acties aankomen! Houdt daarom onze blogs op de website en de Facebookpagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »